Cookie- og Privatlivspolitik
Populær dansk serie-duo er på vej med deres første spillefilm

Populær dansk serie-duo er på vej med deres første spillefilm

Julie og Jesper er klar med 'Elsker dig for tiden' til næste år

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Den prisvindende instruktør-, manus- og skuespillerduo bestående af Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, der har haft stor succes med den populære og anmelderroste serie 29, har givet sig i kast med deres første spillefilm. Det skriver SF Studios i en pressemeddelelse.

Elsker dig for tiden er et anti-romantisk komediedrama om jagten på den store kærlighed, vores høje forventninger til den, viljen til at gå på kompromis og den evige tvivl, der kan opstå.

I filmen følger vi Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men som begge mangler det samme - kærligheden. Hvor Anna er en moderne selvstændig kvinde, der holder kærligheden i strakt arm, er Thomas den traditionelle romantiker, som desperat leder efter den eneste ene.

Vi følger de to fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse og til hverdagen melder sin nådesløse ankomst i parforholdet. Begge konfronteres undervejs med deres høje krav til kærligheden, forventninger der møder virkelighed, konstant tvivl og ikke mindst deres manglende vilje til at gå på kompromis.

Julie og Jesper spiller de to hovedroller, har skrevet manuskriptet og instruerer 'Elsker dig for tiden'. Om filmen siger de to:

-'Elsker dig for tiden' er vores personlige take på en universel tematik. Vi håber og tror på, at mange unge vil føle sig set og forstået med denne film. Vi følger i filmen tre meget forskellige kærlighedshistorier igennem alle faserne af kærligheden. Så uanset om publikum er singler, forelskede, i et langt forhold, gift eller i hjertesorger, vil de formentlig kunne se sig selv i filmen. Det er i hvert fald vores største mål med denne film.

Optagelserne til 'Elsker dig for tiden' begynder inden længe og filmen forventes at få biografpremiere til efteråret 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

7 timer siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

12 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

1 dag siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

2 dage siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

2 dage siden