Nu kan du være blandt de første til at se 'Alle for fire'

Testvisning af den danske komedie
Billede
(© Theis Emil Christensen)

Nu kan du komme til testvisning på det fjerde kapitel i rækken af 'Alle for'-film af Ramus Heide.

Alt ånder fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf og deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet. Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, og hans og Ralfs små kup kører som smurt.

Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere! Timo får nu brug for alle kneb - og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage. Det bliver deres mest dumdristige kup nogensinde.

Du er velkommen til at invitere to-tre ledsagere med til visningen i alderen 10-29 år.

Tesvisningen foregår mandag d. 20. september kl. 16:00 i København.

Det koster 15 kr. at deltage i testvisningen. Testvisningen vil vare ca. 2 timer.

Efter filmen vil du/I blive bedt om at udfylde et spørgeskema. Dette får du/I tilsendt elektronisk i forbindelse med testvisningen, og det kan besvares via enten smartphone, tablet eller computer.

Bemærk at det ikke er en færdig version, du kommer til at se, så dette skal du tage forbehold for i din bedømmelse af filmen. Selve testvisningen vil blive filmet, optagelserne vil kun blive brugt internt til det videre klippearbejde.

Tilmelding: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=YQGR5T19J195

Kom gerne en halv time før, da filmen er uden reklamer og trailers.

Tilmelding til testvisningen er åben til onsdag d. 15. september kl. 10:00 og derefter vil du modtage enten en bekræftelses- eller afslagsmail. Bliver du (og din eventuelle ledsager) udvalgt som deltager(e), vil der i din invitation stå, hvor i København testvisningen finder sted. Denne mail/invitation skal du kunne fremvise på dagen sammen med ID, da den også gælder som din indgangsbillet til forestillingen.

Alle for fire får biografpremiere den 3. februar 2022.