Matt Damon og Ben Affleck forklarer, hvorfor de har årets grimmeste frisurer i ny film

De to skuespillere er biografaktuelle i 'The Last Duel' senere i år
The Last Duel / Matt Damon
(© Walt Disney Studios Motion Pictures / The Last Duel)

Senere i år har Ridley Scotts periodedrama The Last Duel biografpremere, men allerede nu har filmen gjort sig bemærket, dog af måske lidt uventet karakter: Nemlig for Matt Damon og Ben Afflecks frisurer.

Det er måske heller ikke så underligt, for det er altså et par iøjefaldende frisurer, de to herrer bærer rundt på i filmen.

Affleck har fået afbleget sit og samtidig fået klippet en øm omgang pandehår i rollen som filmens skurk, mens Damon næsten overgår ham med et smukt svenskergarn.

Der har dog fra mesterinstruktørens side være en klar idé med frisurerne. Det skriver Entertainment Weekly. Damon forklarer nemlig, at hans karakter konstant går i krig, hvorfor han blot har skåret håret af i siderne for at kunne få sin hjelm på.

Hvad angår Afflecks skurkefrisure, fortæller han, at den er inspireret af Max Von Sydows karakter i Ingmar Bergmans Det syvende segl, mens frisuren også skulle repræsentere magt.

'The Last Duel' er en historie om bedrag og retfærdighed set ud fra to ridderes og en ung kvindes synsvinkler, hvor rollelisten desuden også byder på bl.a. Adam Driver og Jodie Comer, mens Affleck og Damon desuden har været med til at skrive manuskriptet. 

'The Last Duel' har biografpremiere den 14. oktober.