Cookie- og Privatlivspolitik
Daniel Craig synes ikke, at en kvinde skal spille James Bond

Daniel Craig synes ikke, at en kvinde skal spille James Bond

Den afgående 007 er klar i spyttet

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Det er sikkert og vist, at No Time to Die bliver Daniel Craigs sidste indsats som Agent 007. Derfor er det store spørgsmål allerede nu, hvem skal overtage det ærefulde erhverv som britisk superspion?

I hvert fald ikke en kvinde, hvis det står til Craig. 

En af de spekulationerne har nemlig været, at en kvinde skulle overtage James Bond rollen, men det afviser den 53-årige stjerne som en god ide. Det siger han i et interview med Radio Times:

- Svaret er meget enkelt. Der skal simpelthen være bedre roller til kvinder og farvede skuespillere. Hvorfor skulle en kvinde spille James Bond, når der burde være en rolle ligeså god som James Bond, men til en kvinde?

SE OGSÅ: Daniel Craigs rørende afskedstale fra sidste optagedag som James Bond

Dermed er den afgående agent helt på linje med franchisens producer Barbara Broccoli, der tilbage i 2018 også afviste ideen om en kvindelige Bond til The Guardian:

- Bond er en mand. Han er en mandlige karakter. Han er skrevet som en mand, og jeg tror, at han vil forblive en mand... Og det er fint. Vi behøver ikke at lave mandligere karakterer om til kvinder. Lad os skabe flere kvindelige karakterer og skabe historier som passer til de kvindelige karakterer.

Hvem, der skal overtage smokingen og licensen til at dræbe, må tiden vise, men noget tyder på, at det ikke bliver en kvinde i første omgang i hvert fald.

'No Time to Die' får premiere den 30. september - forsalget er startet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder? Hører tit på nettet at der skal flere stærke kvinder til i ligestillings navn og opfører sig som om der ikke har været stærke kvinder i film før nu. Men der har jo hele tiden været stærke kvinder i film? Helt tilbage sorthvide film med Jane Russel som Calamity Jane og hundser rundt på John Wayne.

Jeg tror heller ikke nogen ville have løftet et øjenbryn hvis det ikke var fordi at de "udskiftede" rolle film har det med at glemme at det kræver en god sammenhængende historie med overraskende elementer for at give mening. Hollywood har på det sidste lavet en del "lets wing it" film hvor de i stedet for at skrive en historie, så hyrer vi blot nogen komikere og lader dem spontant fyre noget morsom af. Hvilket de f.eks. gjorde med genindspilingen af Ghostbusters.

Film sælger ikke bar fordi man putter en masse kvindelige skuespillere i dem. Bare se Star Wars hvor Kathleen Kennedy .. Disneys hovedansvarlige i Lukasfilm.. som udtalte at der jo ved Star Wars ikke var nogen form for baggrundshistore eller dokumentation på Star Wars så de "opfandt" bare noget mere Star Wars. Og Kathleen arbejde jo selv med Geroge Lucas i årevis. Havde hun brugt et par timer til faktisk at se filmene så ville hun jo vide at Leia er en af de mest hårdslående kvinder i filmene.

Men nu må vi se om det lykkedes dem at køre James Bond i sænk lige som alle de andre udskiftninger. Suk.

The Joker

Jeg er enig med Daniel Craig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

6 timer siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

12 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

1 dag siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

2 dage siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

2 dage siden