Cookie- og Privatlivspolitik
Årets (måske) mest fucked up slutning på en film

Årets (måske) mest fucked up slutning på en film

Spoiler-fri: Intet kan berede dig på den her gyser-finale

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Lige nu kan du se den blodige, voldsomme og vilde gyserfilm Malignant i biografen. Det er da heller ikke hr. hvem som helst, der står bag.

Det er nemlig James Wan, der kan siges at have været med til at definere de seneste 20 år (!) indenfor gysergenren. Tænk blot på Saw-franchisen, Insidious-filmene og ikke mindst The Conjuring samt det heraf affødte gyser-univers, der også tæller film som Annabelle og The Nun, videre til sequels og prequels.

Med 'Malignant' er Wan - efter at have instrueret Aquaman - tilbage i skrækkens land, hvor han altså leverer årets (måske) vildeste og mest fucked up filmfinale! Bare rolig: Vi spoiler den ikke.

Køb dine billetter til 'Malignant' her:

Men hvad handler 'Malignant' egentlig om? Man følger Madison, der får ubehagelige drømmesyner af en morders blodige gerninger. Snart hvirvles hun ind i en urovækkende verden, hvor drøm og virkelighed synes at smelte sammen. Vil det mon nu lykkedes hende og politiet at stoppe den mystiske morder?

Inspireret af den italienske thriller- og gyser-genre giallo - der havde sin primære storhedstid i 70'erne - folder Wan således et kringlet mordmysterie ud, hvor bl.a. barndomstraumer, vildt skøre gyseridéer og ikke mindst eksplicitte mord spiller afgørende roller.

Men det var den der vilde filmfinale, vi kom fra. Her stikker det hele nemlig for alvor af i grotesk og voldsom stil. Intet kan med andre ord berede dig på, hvad Wan har i sin brutale sæk, når først den bindegale slutspurt sætter ind.

Det er både pokkers blodigt og pokkers underholdende i al sin voldsomme vælde, hvor du nok både kommer til at måbe og gispe efter vejret. Filmen emmer da også de mest langt-ude-gyserfilm fra 80’ernes sjaskede VHS-hylder.

Årets vildeste gyserfinale? Mon ikke. Den vil om ikke andet nok tage røven på dig.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

10 timer siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

1 dag siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

1 dag siden