Events i august: Bond-kavalkade, ekstremsportsdokumentar og et ternet gensyn

Månedens særarrangementer
Billede
(© Black Pink / Trafalgar)

Sensommerens særarrangementer i biograferne byder bl.a. på en forpremiere, fortsatte James Bond-visninger og en aften, der inviterer til sang og dans.

 

James Bond kavalkade fortsat (8/8-31/8)

The Man with the Golden Gun / The Spy who Loved Me 

8/8 med intro af Daniel Bentien i CinemaxX København og 10/8 i CinemaxX København.

Moonraker 

15/8 med intro af Christopher Leo H. Andersen, Jacob Hinchely og Troels Møller i CinemaxX København og 17/8 i CinemaxX København.

For Your Eyes Only

15/8 med intro af Sune Svanekier i CinemaxX København og 17/8 i CinemaxX København.

Never Say Never Again / Octopussy / A View to a Kill

22/8 med intro af Nikolaj Tarp i CinemaxX København og 24/8 i CinemaxX København.

The Living Daylights

29/8 med intro af Nikolaj Tarp i CinemaxX København og 31/8 i CinemaxX København.

Licence to Kill

29/8 med intro af Jakob Stegelmann i CinemaxX København og 31/8 i CinemaxX København.

Se resten af James Bond-programmet

 

Forpremiere: Ternet Ninja 2

Den danske animationsfilm, 'Ternet Ninja 2', er opfølgeren til Anders Matthesens publikumssucces, Ternet Ninja, der tilbage i 2018 blev den 6. mest sælgende danske biograffilm nogensinde.

Filmen handler om teenagedrengen Aske, der sammen med sin levende ninjadukke må rejse til Thailand for at fange skurken Philip Eberfrø, som er blevet løsladt fra fængslet. I Thailand venter der ikke alene Aske og den ternede ninja endnu et eventyr, men også Askes onkel Stewart.

9/8 og 14/8 i CinemaxX København, Odense og Aarhus samt Nordisk Film Biografer.

 

Reset

I dokumentarfilmen 'Reset' følger vi en række unge mennesker, der ved at give sig hen til ekstremsportens verden har besluttet at give deres liv en helt særlig mening. 'Reset' er en dokumentarfilm, der er tiltænkt det store lærred, og som viderebringer et budskab om positivitet, hensyn og forbindelse til vores ligesindede og vores miljø.

12/8, 13/8 og 16/8 i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

 

André Rieu Together Again

'Together Again' er et potpourri af 'Valsekongen' André Rieus sprudlende og spektakulære shows i bl.a. São Paulo, Mexico City, Amsterdam, Melbourne og Istanbul.

Her kan du og vennerne komme med til et festfyrværkeri af musik, hvor I kan synge med, vugge til musikken og danse vals på gangene mellem biografsæderne.

28/8 og 29/8 i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

 

Blackpink The Movie

Pigegruppen Blackpink er vokset med lynets hast, lige siden de første gang trådte ud på verdensscenen den 8. august 2016 sammen med fanklubben Blink.

Lige så fortravlet de sidste fem år har været, lige så frydefulde er minderne, der deles fra scenen, og alle de strålende øjeblikke er blevet smukt indpakket som en "gave" til alle fansene i form af 'Blackpink The Movie'.

29/8 i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

 

Halsey presents: If I Can’t Have Love, I Want Power

Den amerikanske sangerinde Halseys musik er blevet streamet mere end 30 milliarder gange og hun har solgt næsten 17 millioner albums verden over.

'If I Can’t Have Love, I Want Power' er en times IMAX-oplevelse, hvor Halseys kommende album akkompagneres af historien om den gravide dronning Lila, som kæmper imod kærlighedens manipulerende kvælertag.

28/8 i CinemaxX København.