'Bohemian Rhapsody 2' kan være på vej

Queen er endelig åbne for en fortsættelse
Bohemian Rhapsody / Rami Malek
(© 20TH CENTURY FOX)

Da musikfilmen Bohemian Rhapsody udkom tilbage i 2018 blev det en kæmpe succes – både i biograferne og til prisuddelinger. Filmen handler om det legendariske rockband, Queen, og den karismatiske forsanger, Freddie Mercury, der blev spillet af Rami Malek, som modtog en Oscar for sin præstation.

I kølvandet på filmens succes begyndte der at florere rygter om, at en fortsættelse skulle være undervejs. Fans af filmen og bandet kunne dog læse skuffede med, da vi for et par år siden kunne meddele, at der ikke var hold i disse rygter… indtil nu.

Der er nemlig sket en yderligere udvikling i sagen, og måske der er noget at se frem imod alligevel.

I en Instagram Live-session hos NME udtaler Queen-guitaristen, Brian May, at han og de øvrige bandmedlemmer aktivt overvejer en fortsættelse af den enormt populære 'Bohemian Rhapsody'.

- Vi kigger på det, og er på udkig efter ideer. Det bliver svært at følge op på den første, da ingen af os havde forudset den succes, som det endte med at blive. […] Men ja, vi tænker, at det måske godt kunne ske, men det skal være med et virkelig godt manuskript.

Hvad en fortsættelse af 'Bohemian Rhapsody' ville handle om, er altså ikke til at sige nu. Men med sangtitler som 'Bicykle Race', 'Killer Queen' og 'We Will Rock You' er der rig mulighed for at hente inspiration.