Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i august

5 film du skal se i august

Månedens mest ventede film

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se rækken af trailers herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

August byder på en lang række spændende og ikke mindst alsidige film i biografen. Vi giver jer her et udpluk på de fem titler, som brugerne på kino.dk har stemt til at være de mest ventede film i denne måned.

Listens fem titler byder mildt sagt på lidt af hvert. Fra dansk ninja-animation og drama med Karen Blixen, videre til superskurke i hobetal, søde hunde til de mindste og vild videospils-action!

Læs mere og se trailers for filmene herunder. Klik på titlerne for at finde billetter.
5. Pagten - premiere den 5. august
Det danske drama 'Pagten' fortæller historien om mødet mellem den unge digter Thorkild Bjørnvig og den aldrende litterære verdensstjerne Karen Blixen. De to indgår en pagt, hvor Blixen vil tage forfatterspiren under sine vinger til gengæld for, at han udviser hende ufravigelig troskab. Pagten kommer til at få en stor indflydelse på begges liv.

Bjørnvigs privatliv bliver sat på en prøve, mens Blixen kæmper med sine egne dæmoner og en sygdom, som hun har taget med hjem fra Afrika. Birthe Neumann spiller Karen Blixen, mens den danske Oscar- og Guldpalme-vinder Bille August instruerer.
4. The Suicide Squad - premiere den 5. august
Superskurkefilmen 'The Suicide Squad' er en selvstændig opfølger til 'Suicide Squad', hvor et hold af verdens mest frygtede superskurke blev samlet og sendt mod en overnaturlig fjende. Missionen går denne gang til en sydamerikansk ø for at destruere et gammelt nazi-fængsel.

Filmen er baseret på DC Comics' forlæg samt instrueres og skrives af af James Gunn, der stod bag de to første Guardians of the Galaxy-film. 'The Suicide Squad' samler kendte som mindre kendte DC-skurke, herunder bl.a. Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker, Rick Flag, King Shark og Captain Boomerang.
3. Free Guy - premiere den 13. august
Action-komedien 'Free Guy' handler om en bankkasserer, som finder ud af, at han er en spiller i et videospil. Guy er hovedkarakteren i spillet, som viser sig at være brutalt, overraskende og ikke mindst byde på en kæmpestor verden. Da spillets udviklere truer med at lukke det ned, indleder Guy et kapløb mod tiden for at bevise sit værd som den egentlig helt og redde spillet.

Ryan Reynolds spiller titelrollen, der da også synes at ligge lige til højrebenet for skuespilleren, som tidligere har medvirket i film fra samme skuffe som 'Deadpool' og 'The Hitman's Bodyguard'.
2. Ternet Ninja 2 - premiere den 19. august
Fortsættelsen til Anders Matthesens publikumssucces 'Ternet Ninja' er også at finde blandt de mest ventede film i august. Her bliver skurken Philip Eberfrø løsladt fra det thailandske fængsel, hvorfor Aske og den ternede ninja nu må finde en måde at fange ham på, før han slipper væk.

Derfor rejser Aske, dukken og hele familien til Thailand, hvor et stort eventyr - og Onkel Stewart - venter. På hjemmefronten kæmper Aske samtidig med forholdet til Jessica, som måske mere er på udkig efter en "bad guy". Anders Matthesen er både manuskriptforfatter, skuespiller og medinstruktør på 'Ternet Ninja 2'.

1. Paw Patrol: Filmen - premiere den 26. august
Animationsfilmen 'Paw Patrol: Filmen' handler om de modige hunde kendt fra tv-serien 'Paw Patrol'. Ryder og Paw Patrol får her travlt med at rydde op efter Humdinger, da han bliver borgmester i Adventure City. De får nu hjælp af en ny allieret, den kvikke gravhund Liberty.

Med nye spændende køretøjer og finurligt udstyr kæmper hvalpene i denne spillefilm for at redde Adventure Citys indbyggere. 'Paw Patrol: Filmen' vises med dansk tale af de samme stemmer, som også er kendt fra tv-serien, bl.a. Mathias Hartmann Niclasen og Bjarne Antonisen.

Se oversigten over alle kommende film i biografen her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

9 timer siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

1 dag siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

1 dag siden