Outlander-stjerne melder sig klar som den næste James Bond

Han har tidligere været til 007-audition
Billede
(© Outlander / Tall Ship Productions)

Daniel Craig stopper som James Bond efter sin næste film, No Time To Die, og listen over mulige arvtagere er lang. Blandt disse finder man skotske Sam Heughan, der bl.a. er kendt for sin rolle i tv-serien Outlander.

Det er ikke gået den 41-årige skuespillers næse forbi, at han nævnes som en kandidat til at være den næste 007. Heughan var faktisk allerede i spil til rollen tilbage i 2005, hvor han var til audition på Casino Royale. Men han mener, at tiden er den rigtige nu for ham til at spille den verdenskendte agent.

Det fortæller han i podcasten "Just Facts with Alex Zan":

- Der er en lang liste, ikke? Det er en af de ting, er det ikke? Du vil ikke tale om det, fordi der er ingenting at tale om. Det er alt sammen medierne, og der er ingen vægt bag det overhovedet, der er ingen sandheder. Med det sagt, så kan man ikke undgå at tænke: "Gud, hvor ville det være fantastisk".

- Jeg har været i spil som Bond før, jeg var med, da de lavede 'Bond 21'. Det var en fantastisk oplevelse, og jeg var virkelig ude, hvor jeg ikke kunne svømme. Men nu føler jeg, at jeg har den rigtige alder til det, jeg føler mig i stand til det, jeg ville elske muligheden for at smide min hat i ringen.

LÆS OGSÅ: Tidligere 007 peger på sine to favoritter til den næste Bond

Heughan ved også allerede, hvordan han ville angribe sin inkarnation af den ikoniske rolle:

- Han er en fascinerede karakter, og jeg tror, at når du ser tilbage på bøgerne, er han faktisk ikke en særlig sympatiske mand. Han er lidt af en psykopat selv ... så Bond ville være god, fordi du har bøgerne, som du åbenlyst kan gå tilbage til. Men ja, alt som det er en gave for en skuespiller.

Daniel Craig var 37 år, da han overtog 007-stillingen, så med en alder på 41 år er det ikke urealistisk for Heughan for at komme i betragtning igen. Men det afhænger selvfølgelig af hvilken retning, man vælger at gå med i den nye James Bond.

Se listen over de mange 007-kandidater her.

'No Time to Die' får premiere den 30. september.

Sam Heughan's 'SAS: Red Notice' Workout: Train Like the Special Forces

Sam Heugan i filmen 'SAS: Red Notice' (2021)