Megan Fox vil være superhelt og er "fucking ligeglad" med, hvad folk synes om det

Stjernen er klar til det næste skridt i karrieren
Megan Fox, Transfomers
(© Transfomers (2007) / Paramount Picturs & Dreamworks Pictures)

Det er efterhånden lang tid siden, at vi har set Megan Fox på plakaten til en stor biograffilm. Men nu er den 35-årige skuespiller klar til at indtage filmverden på ny!

I et interview med InStyle fortæller den tidligere Transformers-stjerne nemlig, at efter sommeren venter nye, store karrierevalg:

- Jeg skulle nok begynde at manifestere [mig selv]. Jeg vil ikke lyve, jeg vil gerne finde en Marvel- eller DC-karakter, som jeg altid gerne har ville spille, og lave en af dem.

- Folk vil hade dig som skuespiller for det, fordi det ikke give dig de store priser. Jeg er fucking ligeglad. Giv mig en MTV Award. Jeg behøver ikke en fucking BAFTA.

Skuespilleren har tidligere været nomineret til to MTV-priser, mens den britiske Oscar, BAFTA, endnu ikke har haft Fox på deres nomineringsliste. Til gengæld har hun vundet en Golden Raspberry Award for værste birolle i Teenage Mutant Ninja Turtles.

Megan Fox har en række nye titler på vej, herunder gyserfilmen 'Till Death' og seriemorderfilmen 'Midnight in the Switchgrass', som dog begge springer de danske biograf over. 

Men det bliver spændende at følge Fox over de næste par år, og vi kunne da sagtens se hende som en superhelt. Hvad med den nye Elektra eller en X-Men-karakterer i MCU? Måske Zantana i den kommende DC-film om magikeren, eller Poision Ivy i en kommende Batman-film? 

Hvilken Marvel eller DC-helt vil Megan Fox passe til? Kom gerne med jeres bud.