Cookie- og Privatlivspolitik
Loki vender tilbage i Marvel-film i 2022

Loki vender tilbage i Marvel-film i 2022

Efter sin serie går rygtet på, at Loke går til filmen igen

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Bemærk: Det følgende indeholder spoilers for tv-serierne 'WandaVision' og 'Loki'.

Efter seriefinalen på Loki står alverdens Marvel-fans tilbage med et utal af spørgsmål.

Nogle af dem vil blive besvaret i sæson 2 af serien, mens andre formentlig vil blive besvaret i Marvel-filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Det forlyder nemlig, at Tom Hiddleston vender tilbage som Loke i den anden film om magikeren. Marvel har dog ikke bekræftet dette endnu.

Netop afslutningen på 'Loki' åbnede op for "the multiverse" i Marvels cinematiske univers (MCU) - og derfor har 'Doctor Strange 2' i den grad en passende titel, hvis denne historie skal videresføres.

SE OGSÅ: Fra Loki til Thanos: Top 10 Marvel-skurke.

'Doctor Strange 2' har også en anden serie-karakter på rollelisten, Elizabeth Olsens Wanda Maximoff, som i finalen på WandaVision så ud til at have udviklet sig til den magiske Scarlett Witch. Mens Benedict Cumberbatch selvfølgelig er tilbage som troldmanden.

'Loki' introducerede os også for, hvad der formentlig bliver fase 4's helt store Marvel-skurk, Kang The Conqueror, som vi allerede tidligere har afsløret ville optræde i Ant-Man 3.

I 'Loki' mødte vi ham under titlen "He Who Remains" (Jonathan Majors), og instrukøren har bekræftet, at det er en variant af ham, som vi vil opleve senere i MCU.

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' får premiere den 25. marts 2022, mens 'Ant-Man 3' aka 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' får premiere 16. februar 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.