Gyserklassikeren 'Eksorcisten' får 2'er af manden bag 'Paranormal Activity' og 'The Purge'

Kan den mon leve op til mesterværket fra 1973?
The Exorcist (1973)
(© Warner Bros.)

Er du en af de mange, der er blevet skræmt fra vid og sans af William Friedkins besættelses-mesterværk The Exorcist fra 1973? Så kan du godt berede dig på et helt nyt gys sat i samme grumme univers.

Det er nemlig blevet bekræftet, at der kommer en helt ny eksorcisten-film. Det såkaldte gyser-reboot vil blive produceret af Jason Blum, der står bag produktionsselskabet Blumhouse Productions, som særligt er kendt for sine mange skrækfilm.

Listen er lang hos Blumhouse, men tæller bl.a. filmserier som Paranormal Activity, The Purge og Insidious, videre til Jordan Peeles Get Out og Us samt den nye Halloween og dens to kommende fortsættelser.

Netop Halloween-rebootet fra 2018 står som en inspiration for, hvordan den nye 'The Exorcist'-film (muligvis) kommer til at tackle den originale films fortælling.

Jason Blum fortæller nemlig i et interview, at der kan blive tale om en direkte fortsættelse til originalen, som samtidig ser bort fra de øvrige fortsættelser i franchisen.

Dette er på samme vis tilfældet med de tre nye Halloween-film, der fulgte direkte op på John Carpenters original fra 1978 og ligeledes ser bort fra slasher-seriens øvrige kapitler.

Det er dog endnu ikke bekræftet, om det bliver David Gordon Green, der - som med de nye Halloween-film - kommer til at instruere den dæmonbesatte fortsættelse, selvom han er i spil til netop at sætte sig i instruktørstolen.