Divergent-stjerne kritiserer urealistisk detalje i sexscener på film

Shailene Woodley er snart aktuel i 'Det sidste brev fra din elsker'
Last Letter From Your Lover / SF Studios
(© SF Studios)

Emmy-nominerede skuespiller Shailene Woodley, der bedst er kendt fra Divergent-filmene og serie-hittet Big Little Lies, er snart aktuel i de danske biografer, hvor hun medvirker i det romantiske drama Det sidste brev fra din elsker.

I et nyt interview med The Hollywood Reporter kritiserer skuespilleren nu filmbranchens urealistiske sexscener og fortæller, at hun selv foretrækker realisme over beskedenhed.

- Når to mennesker har sex i film har kvinden oftest BH på, men i det virkelige liv tror jeg aldrig, at jeg har haft sex med en BH på - måske meget, meget sjældent.

Læs også: De mest populære sexscener nogensinde

Woodley konstaterer dog, at hun aldrig har haft problemer med at optage intime scener, da hun altid deler sine tanker med sine medspillere og instruktøren.

- Vi har altid samtaler om, "Hvordan har du tænkt dig at skyde det? Er nøgenhed nødvendig? Vil det være distraherende, eller vil det bidrage med noget til scenen?"

- Vi ved præcis, hvor de grænser er. Jeg har aldrig været i en situation, hvor de ting ikke er blevet respekteret.

'Det sidste brev fra din elsker' er baseret på Jojo Moyes' roman af samme navn og handler om en ung journalist i London, der bliver besat af en række kærlighedsbreve. Da hun finder brevene, viser det sig, at de fortæller en intens kærlighedsaffære fra 1960'erne.

'Det sidste brev fra din elsker' får biografpremiere den 12. august.