Den nye James Bond? Stjernespækket spion-film skal starte et agent-imperium

"Det her kommer til at genopfinde spiongenren"
Billede
(© The Man from U.N.C.L.E. / Warner Bros.)

Daniel Craig stopper som James Bond efter No Time To Die, og mens vi venter på at finde ud af, hvem der skal overtage 007s licens til at dræbe, står en ny arvtager klar i kulissen.

Den storslåede spion-thriller Argylle vil nemlig introducere filmverden for et nyt agent-imperium - og sammenligningen med Ian Flemings 007-bøger kommer direkte fra instruktøren selv:

- Da jeg læste de tidligere udkast af manuskriptet, følte jeg, at det var den mest fantastiske og originale spion-franchise siden Ian Flemings bøger i 50'erne. Det her kommer til at genopfinde spiongenren.

Ordene kommer fra Matthew Vaugh, der tidligere har instrueret Kick-AssX-Men: First Class og seneste agent-blockbusterne Kingsman: The Secret Service og Kingsman: The Golden Circle.

LÆS OGSÅ: Henry Cavill skal være den næste James Bond... hvis det står til kunstig intelligens

'Argylle' er baseret på Ellie Conways roman af samme navn, der først udkommer i 2022, og følger "verdens bedste spion", da han bliver vinklet ind i en global sammensværgelse, som tager ham på eventyr i hele verden.

Det er det britiske Marv Studios, som står bag, og franchisen forventes at bestå af mindst tre spillefilm.

Så store forventninger kræver en imponerende rolleliste, og her svigter 'Argylle' ikke. Henry CavillSamuel L. JacksonSam RockwellBryce Dallas HowardBryan CranstonJohn Cena og Catherine O'Hara er alle hyret ind.

Netop Henry Cavill har før fortalt, at han var i spil til 007-rollen inden Casino Royal. Men nu kan den 38-årige skuespiller altså få lov til at bliver den næste "Bond" i 'Argylle'.

For at toppe 007-lighederne, så vil 'Argylle' også få sin egen titelsang. Den bliver leveret af popstjernen Dua Lipa, som også debuterer som skuespiller i filmen.

Optagelserne til 'Argylle' begynder til august.