Cookie- og Privatlivspolitik
Willem Dafoe rygtes til at være hovedskurken i den nye 'Spider-Man 3'

Willem Dafoe rygtes til at være hovedskurken i den nye 'Spider-Man 3'

The Green Goblin er tilbage!

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Rygterne om den kommende Spider-Man 3: No Way Home har været vanvittige. Og de fortsætter!

Først forlød det, at Tom Hollands Peter Parker ville slå sig sammen med de to tidligere filmversioner af Edderkoppen i et stort Spider-Man-multiverse - hvilket ville betyde, at både Tobey Maguire og Andrew Garfield trak i superheltedragten igen.

Garfield har dog afvist, at han er tilbage. Og det samme har Emma Stone, der var rygtet til at gentage rollen som Gwen Stacy.

Men vi ved med sikkerhed, at MCUs tredje Spider-Man-film vil samle skurke fra de tidligere inkarnationer. Alfred Molina spiller igen Doctor Octopus fra Spider-Man 2, mens Jamie Foxx er tilbage som Elctro fra Amazing Spider-Man 2.

Et andet sejlivet rygte fra sidste år er, at Willem Dafoe vender tilbage som Norman Osborne aka The Green Goblin. Dafoe skulle endda være blevet set under optagelserne. Nu forlyder det så, at han faktisk er udset til at være hovedskurken i 'Spider-Man 3: No Way Home'.

Den nye historie kommer fra Collider-filmjournalisten Jeff Sneider, der i sin podcast "Sneider Cut" også fortæller, at 'Spider Man: No Way Home' vil lede op til en film om skurkeholdet "The Sinister Six" med Green Goblin, Doctor Octopus, Electro, The Sandman, Rhino og The Lizard.

Rygtet bliver yderligere bekræftet af YouTube-berømtheden Grace Randolph.

Green Goblin-historien kommer i kølvandet på, at Sony-chef Sanford Panitch har udtalt, at der er planer om at forbinde MCUs film med Sonys Spider-Man-skurkeunivers, der tæller Venom & Venom 2, den kommende Morbius og en film om Kraven the Hunter, der blev offentliggjort i sidste uge med Aaron Taylor-Johnson i titelrollen:

- Der er faktisk en plan. Jeg tror, at det måske bliver lidt tydeligere for folk, hvor vi er på vej hen, og når 'No Way Home' udkommer, så kan endnu mere blive afsløret.

I samme interview indikerer Panitch også, at han ville elske at se Venom møde Spider-Man, og til spørgsmålet om "The Sinister Six" siger chefen - efter en lang pause - at det ville være fedt.

'Spider-Man 3: No Way Home' får premiere den 16. december i år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jimmy

Tina og Jeff?? Er det Boris og Ivans børn?? hahaha...
Held og lykke.. de kan alligevel ikke slå KRUMMERNE og KRUMMERNE 2..

6 timer siden
Michael

Hold fingrene fra James Bond.
Lad nu vær med at ødelægge en så lang filmhistorie.

4 dage siden
Astrid T.

Jeg forstår ikke, hvorfor det her indlæg ligger her?

5 dage siden
Nikolaj

Ja, noglegange ændrer ens Bond smag sig bare, og efter at have set No Time to Die bliver den nye liste hermed:
1. Dr. No

1 uge siden
Peder

Geoearge Lazenby er Australier, og der har været bud efter bl.a. Tom Cruise før, men Amerikanerne har ikke villet spille James Bond.

1 uge siden