Cookie- og Privatlivspolitik
Skaberne bag 'The Conjuring' laver ny gyser-franchise om virkeligt hjemsøgt hus

Skaberne bag 'The Conjuring' laver ny gyser-franchise om virkeligt hjemsøgt hus

Saw-instruktør er ombord

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Noget af det mest uhyggelige er vel sagtens store, skumle og hjemsøgte huse. Det er i hvert fald en ofte anvendt setting i gyserfilm.

Et skræmmende hus er netop omdrejningspunkt for en kommende gyser-franchise, der søsættes af manuskriptforfatterne bag den første The Conjuring, nemlig brødrene Chad og Carey Hayes.

Den første film i den nye franchise - der indtil videre kaldes 'The LaLurie Mansion' - skal instrueres af Darren Lynn Bousman. Han har bl.a. også instrueret Saw II, Saw III og Saw IV samt den seneste Spiral: From the Legacy of Saw. Det skriver Deadline.

Hvis du synes, at "The LaLaurie Mansion" lyder bekendt, er det nok fordi, at det er et legendarisk og virkeligt hus, der er kendt for sin grufulde historie, som nu bliver omdrejningspunktet for filmene.Det skræmmende hus ligger i New Orleans og er kort fortalt blevet kendt for den bosiddende Madame Lalaurie, en velkendt person i byen og grusom seriemorder. Hun både torturerede og myrdede flere slaver i det tidlige 1800-tal.

Nu til dags valfarter i tusindvis af turister til huset hvert år. Det gælder også Hayes-brødrene, der har skrevet manuskriptet til den første film i selve huset, ligesom dele af den nye film også vil blive optaget i det uhyggelige hus.

Den første film kommer til at udspille sig i nutiden, mens rækken af film bl.a. vil dykke ned i husets historie og give et indblik i Lalauries liv og gerninger.

Der er endnu ikke nogen skuespillere tilknyttet projektet, der heller ikke endnu har en premieredato. Filmen begynder dog optagelser senere i år.

LÆS OGSÅ: Alle 8 film i The Cunjuring-universet rangeret - fra værst til bedst

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Uha det er mega svært, også fordi man elsker James Bond.
Men hvis min liste skulle se sådan ud ville det være

1 time siden
magicthe

Titane er en film, som jeg glæder mig enormt til at se. Jeg så "Raw" tidligere i år - og det er en film, jeg allerede elsker.

1 dag siden
Jesper Ørsted

01. Goldfinger (1964)
02. Diamonds Are Forever (1971)
03. On Her Majesty’s Secret Service (1969)
04. Die Another Day (2002)

1 dag siden
Brumbassenuser/117960
.
Brumbassenuser/117960

No Time to Die
Skyggen i mit øje
Dune
Top Gun
Margrete Den Første
Baby Boss 2

2 dage siden
Antaeus

1. Dune
2. Bond
3. Eternals
4. Top Gun

5 dage siden