Cookie- og Privatlivspolitik
Skaberne bag 'The Conjuring' laver ny gyser-franchise om virkeligt hjemsøgt hus

Skaberne bag 'The Conjuring' laver ny gyser-franchise om virkeligt hjemsøgt hus

Saw-instruktør er ombord

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Noget af det mest uhyggelige er vel sagtens store, skumle og hjemsøgte huse. Det er i hvert fald en ofte anvendt setting i gyserfilm.

Et skræmmende hus er netop omdrejningspunkt for en kommende gyser-franchise, der søsættes af manuskriptforfatterne bag den første The Conjuring, nemlig brødrene Chad og Carey Hayes.

Den første film i den nye franchise - der indtil videre kaldes 'The LaLurie Mansion' - skal instrueres af Darren Lynn Bousman. Han har bl.a. også instrueret Saw II, Saw III og Saw IV samt den seneste Spiral: From the Legacy of Saw. Det skriver Deadline.

Hvis du synes, at "The LaLaurie Mansion" lyder bekendt, er det nok fordi, at det er et legendarisk og virkeligt hus, der er kendt for sin grufulde historie, som nu bliver omdrejningspunktet for filmene.Det skræmmende hus ligger i New Orleans og er kort fortalt blevet kendt for den bosiddende Madame Lalaurie, en velkendt person i byen og grusom seriemorder. Hun både torturerede og myrdede flere slaver i det tidlige 1800-tal.

Nu til dags valfarter i tusindvis af turister til huset hvert år. Det gælder også Hayes-brødrene, der har skrevet manuskriptet til den første film i selve huset, ligesom dele af den nye film også vil blive optaget i det uhyggelige hus.

Den første film kommer til at udspille sig i nutiden, mens rækken af film bl.a. vil dykke ned i husets historie og give et indblik i Lalauries liv og gerninger.

Der er endnu ikke nogen skuespillere tilknyttet projektet, der heller ikke endnu har en premieredato. Filmen begynder dog optagelser senere i år.

LÆS OGSÅ: Alle 8 film i The Cunjuring-universet rangeret - fra værst til bedst

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Altså man kan vel ikke sige andet end at Coster-Waldau er blevet end af de bedste skuespiller i verden.

12 timer siden
Palleuser/687007
Palleuser/687007

Min favorit-film fra 2002 er "The Bourne Identity", fordi den tilførte action-genren et nyt pust i form af Matt Damons karakter Jason Bourne.

16 timer siden
Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

3 dage siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

4 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

5 dage siden

Aktive debatter