Mick Øgendahl og (næsten) resten af holdet vender tilbage i 'Alle for fire'

Kendt skuespiller overtager fra Rasmus Bjerg
Alle for en / Nordisk Film
(© Nordisk Film)

Latterstormen vender tilbage i biografen næste vinter, når Rasmus Heides populære filmserie med komiker Mick Øgendahl i front vender tilbage med Alle for fire.

Komedieserien handler om barndomsvennerne Martin, Nikolai, Ralf og Timo, der kommer i problemer, da Martin er blevet politimand, mens de andre ikke altid kan finde ud af hvad der er dit og mit - uanset om det er hurtige biler eller kærester.

I 'Alle for fire' ånder alt fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf og deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet. Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, og hans og Ralfs små kup kører som smurt.

Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere! Timo får nu brug for alle kneb - og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage. Det bliver deres mest dumdristige kup nogensinde.

Theis Emil Christensen / Alle for fire / Nordisk Film

Anders W. Berthelsen overtager rollen som Timo fra Rasmus Bjerg, der har medvirket i de første tre film, mens Mick Øgendahl og Jon Lange vender tilbage i deres roller som Ralf og Martin.

Rollelisten byder herudover på Stephania Potalivo, Louise Andersson, Lars Ranthe, Hella Joof, Gordon Kennedy, Rasmus Botoft, Ulf Pilgaard og Esben Dalgaard.

"Alle for"-filmene har alle været rigtig store publikumssucceser med over 1 million solgte biografbilletter tilsammen.

Rasmus Heide vender tilbage i instruktørstolen og har skrevet manuskriptet i samarbejde med Øgendahl. Heide er desuden snart biografaktuel med komedien Centervagt, der får premiere denne sommer.

'Alle for fire' får premiere i vinterferien 2022.