Cookie- og Privatlivspolitik
Kevin Hart om boykot og cancel-kultur: "Jeg giver ikke en skid for det"

Kevin Hart om boykot og cancel-kultur: "Jeg giver ikke en skid for det"

Komikeren mistede sit værtsjob ved Oscar-uddelingen

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Kevin Hart har førstehåndskendskab til boykot og "cancel-kultur" efter, at der i 2018 kom en række tidligere "kontroversielle jokes" ud fra komikeren, som bl.a. betød, at han måtte trække sig fra tjansen som vært ved Oscar-showet i 2019.

Hart udsendt senere en undskyldning for sine "ufølsomme ord". Men det betyder ikke, at komikeren støtter op om "cancel-kultur". Tværtimod. I et nyt interview med The Sunday Times er Hollywood-stjernen nemlig ude med riven.

Den nye kultur er problematisk, mener han. Komikere frygter at blive udstødt for jokes, som kan blive fundet frem mange år senere, og det tager friheden ud af humoren. De føler sig censureret, forklarer Hart.

- Personligt giver jeg ikke en skid for [cancel-kultur]... Hvis nogen har gjort noget virkelig skadende, så skal der være en konsekvens forbundet med det, uden tvivl. Men når vi taler om "Nogen sagde! De skal tages ud!" Hold nu kæft. Hvad taler du om?

- Hvornår nåede vi et punkt, hvor livet skulle være perfekt? Hvor mennesker skal opføre sig perfekt hele tiden? Jeg forstår det ikke. Jeg forventer ikke perfektion fra mine børn. Jeg forventer det ikke fra min kone, venner, ansatte. Fordi, sidst jeg tjekkede, er den eneste måde vi kan vokse på ved at fucke op. Jeg kender ikke et barn, som ikke har fucket op eller gjort noget dumt lort.

LÆS OGSÅ: Komedie-duo er færdige: Seth Rogen vil ikke længere arbejde med James Franco mere

Kevin Hart, der snart er aktuel i Netflix-filmen 'Fatherhood', fortæller, at det ikke har forstyrret ham synderligt, at han er blevet forsøgt cancelled tre-fire gange. Men han anerkender dog, at han ikke laver den samme komik som i starten af karrieren.

- Du kigger på en yngre udgave af mig: En komiker, der prøver at være sjov og fejler i det forsøg. Undskyldninger er blevet givet. Jeg forstår nu, hvordan det lød. Jeg så tilbage på det og krummede tær. Det er vækst. Det handler om at vokse, udtaler komikeren om situationen i 2018, hvor en af hans tidligere jokes havde stødt LQBT-miljøet.

Senere i artiklen fortsætter han:

- Det handler om, hvad intentionen bag er - der er en antagelse om, at den altid er ond, og på en eller anden har vi glemt, at komikere går efter grinet. Vi siger ikke ting for at gøre folk sure. Det er ikke derfor, jeg er på scenen. Jeg prøver at få dig til at grine, og hvis jeg ikke får dig til at grine, har jeg fejlet. Det er min konsekvens.

Læs interviewet med Kevin Hart her, hvor han dykker mere ned i Oscar-episoden og meget mere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små. Hvor langt tilbage i tiden skal man gå? og hvad med kontekst?
Helt sikkert skal vi tale ordentligt til hinanden, og behandle hinanden lige sådan, men som min far nogle gange siger: "Der må være et sted mellem rendskid og forstoppelse".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Pelle

nu ser man jo heldigvis også fast & furious for vin diesel og crew..

så det går nok :)

14 timer siden
Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

3 dage siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

3 dage siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

3 dage siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

3 dage siden

Aktive debatter