Cookie- og Privatlivspolitik
Der er hele 6 film på vej med Hollywood-darlingen Timothée Chalamet

Der er hele 6 film på vej med Hollywood-darlingen Timothée Chalamet

Flere får premiere allerede i år

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Hollywood-darlingen Timothée Chalamet fik sit store gennembrud med Call Me By Your Name i 2017 og har lige siden haft travlt med anmelderroste film som Lady Bird, Little Women og Beautiful Boy.

2020'erne bliver ingen undtagelse, da den 25-årige skuespiller har hele 6 kommende film på vej, der bl.a. byder på både en stjernespækket komedie, en science fiction-filmatisering og en 'Call Me By Your Name'-genforening.

Chalamet modtog en Oscar-nominering for sin rolle som Elio i 'Call Me By Your Name' - og mon ikke han nok skal få hevet en statuette hjem før eller siden, hvis han fortsætter sit samarbejde med mesterinstruktørerne, der står bag filmene på denne liste.

Se de kommende 6 film med Timothée Chalamet på rollelisten herunder.

The French Dispatch

Wes Anderson har samlet en stjernerække af Hollywood-skuespillere i sit nyeste drama, der er et kærlighedsbrev til journalister. Filmen foregår på redaktionen af en amerikansk avis i en fiktiv fransk by i det 20. århundrede. 

Timothée Chalamet får her sin debut i en Anderson-film, hvor han skal spille overfor nogle af instruktørens favoritter som bl.a. Bill Murray, Tilda Swinton, Saoirse Ronan og Frances McDormand.

Den farverige instruktør har tidligere stået bag bl.a. The Grand Budapest Hotel og The Royal Tenenbaums.

'The Franch Dispatch' får premiere på dette års Cannes Film Festival. Den danske premieredato afventes.

Dune

Frank Herberts science fiction-klassiker fra 1965 kommer på det store lærred med 'Dune', hvor Chalamet ses i hovedrollen som den unge hertugsøn Paul Atreides, der vikles ind i galaksens mest indædte politiske magtkampe.

Mesterinstruktøren af bl.a. Blade Runner 2049, Arrival og Sicario, Denis Villeneuve, står bag den nye filmatisering af 'Dune', der tidligere er blevet fortolket i 1984 af David Lynch med Kyle MacLachlan i rollen som Atreides.

Skuespiller Dave Bautista har for nyligt udtalt, at filmen "kommer til at være en af de smukkeste film, publikum nogensinde har set."

'Dune' får dansk biografpremiere den 16. september 2021.

Don't Look Up

Endnu et absolut stjernehold samles i Adam McKays 'Don't Look Up', hvor Chalamet får selskab af både Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence og Cate Blanchett.

Komedien handler om to ukendte astronomer, der begiver sig på en medieturné for at advare verdensbefolkningen. De to opdager nemlig en asteroide, som har kurs direkte mod Jorden med katastrofale konsekvenser.

Instruktør Adam McKay vandt i 2016 en Oscar for sit manuskript til The Big Short, mens han har stor erfaring med komedie-genren fra bl.a. Anchorman og Step Brothers.

'Don't Look Up' forventes at få streamingpremiere på Netflix i 2021. Forhåbentligt får filmen også premiere i de danske biografer, som det har været tilfældet med bl.a. The Trial of the Chicago 7 og Roma.

Wonka

Paddington-instruktøren Paul King skal fortælle forhistorien om den excentriske fabriksejer Willy Wonka med Timothée Chalamet i hovedrollen som en yngre udgave af chokolade-entusiasten. 

Oprindelseshistorien 'Wonka' kommer eftersigende til at inkludere flere musikalske numre, som vil sende Chalamet gennem flere måneders sang- og danseundervisning.

Willy Wonka-karakteren er tidligere blevet spillet af Gene Wilder og Johnny Depp, og netop sidstnævnte skuespiller er Timothée Chalamet før blevet sammenlignet med i en Superbowl-reklame tidligere i år, hvor Chalamet sås som Depp-karakteren Edward Scissorhands søn.

'Wonka' får biografpremiere i 2023.

Bones & All

Timothée Chalamet genforenes med 'Call Me By Your Name'-instruktøren Luca Guadagnino i 'Bones & All' om en ung kvinde, der kæmper med lysten til at myrde og derefter æde sine nærmeste.

Filmen bygger på Camille DeAngelis' roman af samme navn med Taylor Russell fra bl.a. Waves som hovedkarakteren Maren Yearly, mens Chalamet skal spille Lee, der ligeledes er kannibal.

'Bones & All' afventer premieredato.

Going Electric

Chalamet har også en musikfilm forude, når den unge skuespiller skal portrættere den legendariske musiker Bob Dylan i 'Going Electric'.

Filmen vil skildre Bob Dylans overgang fra at være sin generations talerør til pludselig at blive mere rocket. Derudover vil den også fokusere på tiden, hvor Dylan fik sit gennembrud.

Instruktøren er James Mangold, der bl.a. har instrueret Le Mans '66Logan og i 2005 stod bag Johnny Cash-fortællingen Walk the Line.

'Going Electric' afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Altså man kan vel ikke sige andet end at Coster-Waldau er blevet end af de bedste skuespiller i verden.

13 timer siden
Palleuser/687007
Palleuser/687007

Min favorit-film fra 2002 er "The Bourne Identity", fordi den tilførte action-genren et nyt pust i form af Matt Damons karakter Jason Bourne.

17 timer siden
Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

3 dage siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

4 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

5 dage siden

Aktive debatter