Cookie- og Privatlivspolitik
4 nye film får biografpremiere i denne uge - Se listen her

4 nye film får biografpremiere i denne uge - Se listen her

Hæsblæsende bilaction, dansk kærlighedsdrama og brummende familiefilm

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Efter flere dages hedebølge skyller regnen nu indover det lille land, og der er igen en god undskyldning for at tilbringe sine dage i biografmørket.

På denne liste har vi samlet ugens 4 premierefilm, som indeholder gensyn med højtelsket bilfranchise, dansk velsmagende kærlighedsdrama, familiefilm og repremiere på utraditionel roadmovie af mesterinstruktør fra Hong Kong.

(Kan du ikke se filmenes trailers herunder, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Bien Maja og det gyldne æg

Bien Maja har tidligere været på eventyr i filmene Bien Maja og Bien Maja: På nye honingeventyr. Fra denne uge kan den lille heltinde opleves på det store lærred igen, når hun går på opdagelse uden for bikuben i denne søde familiefilm.

Denne gang møder Maja og hendes ven Willi den grønne myre Chomp, da han råber på hjælp. Han er nemlig på flugt fra næsehornsbillerne Rumba, Henchie og Boof, som vil stjæle det gyldne æg.

Chomp er på vej til myrekolonien på toppen af Bonsai Bjerget med ægget, og Maja tilbyder at hjælpe. Hun begiver sig ud på en farefuld færd med mange overraskelser og uventede forhindringer undervejs. 


Fast & Furious 9

Det niende kapitel af den populære bilfranchise, som startede med Fast & Furious for 20 år siden, får premiere i denne uge. Vin Diesel er tilbage som Dom, der sammen med sit hold af venner og tech-specialister overfor en ny og familiær fjende. Doms bror Jakob dukker nemlig op, og han har en altødelæggende plan, som vores helte nu må prøve at stoppe og redde verden.

Fan-favoritten Han Lue og Charlize Therons skurk Cipher gør begge comeback i den nye film, som også har danske Thue Ersted Rasmussen på rollelisten som en del af en ny skurke-duo med John Cena.

Så man kan godt spænde sikkerhedsselen, når Dom og hans fartglade venner igen skruer op for hæsblæsende bilaction i de danske biografer i denne uge.

Happy Together (1997)

Den anerkendte instruktør Wong Kar-wais ekstravagante kærlighedsdrama og utraditionelle roadmovie får i udvalgte biografer repremiere i en restaureret 4K-udgave. 

Filmen handler om det homoseksuelle par Ho Po-wing og Lai Yiu-fai, der rejser fra Hong Kong til Argentina for at finde sig selv og hinanden, men noget går galt. Ho Po-wing forlader sin kæreste og begynder at tage sig betalt for sine seksuelle ydelser, mens Lai tager arbejde som dørmand på en tangobar i Buenos Aires og forsøger at spare sammen til sin hjemrejse.

I filmen medvirker stjerneskuespilleren Tony Leung, som tidligere har arbejdet sammen med Wong Kar-wai i mesterværket In the Mood for Love, som man også netop har kunen opleve på det store lærred i udvalgte biografer. 

Smagen af sult

Journal 64-instruktøren Christoffer Boe står bag dette kærlighedsdrama, der har Nikolaj Coster-Waldau og Lykke-Per-stjernen Katrine Greis-Rosenthal i rollerne som ægteparret Maggie og Carsten, som sammen åbner gourmetrestauranten Malus. 

På papiret ser de ud til at have alt; to skønne børn, en lækker lejlighed og deres helt egen gourmetrestaurant. Det eneste de mangler er den forjættede Michelin-stjerne, som de har satset alt for at få.Men deres uendelige jagt på succes og anerkendelse viser sig dog at have en pris. En dag modtager Carsten et anonymt brev, hvori der står at hans kone elsker en anden. 

Filmen er et intenst kærlighedsdrama, som handler om den umættelige stræben efter det perfekte. I tillæg til filmoplevelsen kan man i udvalgte biografer også få glæden af Smagen af Sult - VR, som et en virtual reality-installation, der dykker ned i hovedkarakteren Maggies erindringer og dybeste tanker.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

4 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

4 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

5 dage siden