Cookie- og Privatlivspolitik
12 år senere: Ny gyser-fortsættelse vil chokere og skrive filmhistorie

12 år senere: Ny gyser-fortsættelse vil chokere og skrive filmhistorie

Hovedrolle fortæller om 'Orphan 2: First Kill'

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Gyseren Orphan blev et solidt biografhit for Warner Bros. i 2009, og filmen startede store karrierer for instruktør Jaume Collet-Serra, der til næste år er aktuel med Black Adam, og manuskriptforfatter David Leslie Johnson-McGoldrick, som sidenhen har skrevet bl.a. The Conjuring 2 & 3 samt Aquaman.

'Orphan' handler om en familie med mor, far og to børn, der adopterer et tredje barn. Det er den 9-årige russiske pige Esther, der viser sig langt fra at være så uskyldig, som hun ser ud. Filmen har bl.a. The Conjuring-skuespilleren Vera Farmiga i en af hovedrollerne.

Rollen Esther blev spillet af barnestjernen Isabelle Fuhrman, og det er den nu 24-årige skuespiller, der udtaler sig om den kommende prequel til gyseren, 'Orphan: First Kill', som skal fortælle den lille piges forhistorie.

Det interessante er, at netop Fuhrman vender tilbage i rollen som den 9-årige Esther - på trods af, at hun er 12 år ældre i dag. Det skyldes - SPOILER - et twist i 'Orphan', der afslører, at Esther faktisk slet ikke er så ung, som hun ser ud.

- Det var virkelig fedt at være tilbage på det [Orphan] set. Jeg tror, at folk vil blive chokerede over historien. Det er meget anderledes end, hvad man vil forvente...

Det fortæller Fuhrman bl.a. i et nyt interview med Collider, hvor hun også mener, at den nye forløber skriver filmhistorie:

- ... det jeg synes er allermest spændende ved det er, at det er noget, som aldrig har været gjort på film før. Der har aldrig været en voksen skuespiller, der har gentaget en rolle, de spillede som barn.

'Orphan: First Kill' har Julia Stiles i den anden hovedrolle, som en ny hårdtprøvet mor. Filmen instrueres af William Brent Bell (The Boy) og skrives af David Coggeshall, som bl.a. har forfattet afsnit til tv-serie-udgaven af 'Scream'.

Gyserfilmen 'Orphan: First Kill' afventer en premieredato, men forventes få premiere i 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Pelle

nu ser man jo heldigvis også fast & furious for vin diesel og crew..

så det går nok :)

13 timer siden
Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

3 dage siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

3 dage siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

3 dage siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

3 dage siden

Aktive debatter