Cookie- og Privatlivspolitik
Timothée Chalamet overtager fra Johnny Depp: Skal spille ung Willy Wonka

Timothée Chalamet overtager fra Johnny Depp: Skal spille ung Willy Wonka

Filmen om chokolademageren har fundet sin hovedrolle

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Chokoladefabriksejeren Willy Wonka fra Roald Dahl-filmatiseringerne Willy Wonka & the Chocolate Factory og Charlie og chokoladefabrikken har længe haft sin egen film undervejs, og vi kunne for fire måneder siden rapportere, at hovedrollen stod til at gå til enten Spider Man-skuespilleren Tom Holland eller Timothée Chalamet.

Warner Bros. har nu bekræftet, at rollen er gået til Chalamet, som skal portrættere en yngre udgave af den eksentriske karakter, før han blev den velkendte konge af chokolade og andre søde sager.

Oprindelseshistorien Wonka kommer eftersigende til at inkludere flere musikalske numre, som vil sende Timothée Chalamet gennem flere måneders sang- og danseundervisning, mens filmen instrueres af manden bag familiefilmsklassikeren Paddington, Paul King.

Willy Wonka-karakteren er tidligere blevet spillet af Gene Wilder og Johnny Depp, og netop sidstnævnte skuespiller er Timothée Chalamet før blevet sammenlignet med. I en Superbowl-reklame tidligere i år, sås Chalamet nemlig som Depp-karakteren Edward Scissorhands søn.

Timothée Chalamet har flere andre spændende projekter forude og kan bl.a. ses i Wes Andersons The French Dispatch, kannibal-gyseren 'Bones & All' af manden bag Call Me By Your Name og den længeventede Dune, der får premiere til september i år.

'Wonka' får premiere den 16. marts 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.