Cookie- og Privatlivspolitik
Superman bliver sort: 5 bud på den næste skuespiller til rollen

Superman bliver sort: 5 bud på den næste skuespiller til rollen

Ny film om superhelten er klar til at gå nye veje

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Artiklen blev første gang publiceret i marts 2021.

J.J. Abrams er i samarbejde med Warner Bros. og DC Films på vej med et reboot af ’Superman’, og meget peger på, at vi kommer til at se en version af verdens største superhelt som vi aldrig har set før på film.

Da projektet blev offentliggjort, var det uvist hvorvidt skuespilleren Henry Cavill, der senest har indtaget rollen i Zack Snyders fortolkning af ikonet, endnu engang skulle iføre sig den berømte røde kappe.

Ifølge The Hollywood Reporter leder man nu efter en sort instruktør og en sort skuespiller til titelrollen.

Bag manuskriptet står journalist og forfatter Ta-Nehisi Coates, der tidligere har gjort sig bemærket med bestselleren ’Between the World and Me’, der omhandler racisme i USA og vandt National Book Award for Nonfiction i 2015.

Coates har desuden tidligere skrevet en række Marvel-tegneserier om den populære Black Panther, så det er ikke første gang, at hans værker har en sort superhelt i front.

I tegneserierne har der tidligere været flere afro-amerikanske udgaver af Superman – ingen af dem har dog været Clark Kent, men derimod karakterer fra andre dimension som fx Calvin Ellis og Val-Zod. Man kunne således antage, at man i den nye fortolkning ville vælge en af disse som filmens hovedkarakter.

Vi giver herunder fem gode bud på, hvem der kan overtage kappen, når rollen skal indtages af en sort skuespiller:

Michael B. Jordan

Det har tidligere forlydt, at en anden kending fra Black Panther-universet; nemlig Creed-stjernen Michael B. Jorden, der spillede Erik Killmonger i filmen fra 2018, har mødtes med DC Films for at tale om netop en ny fortolkning af superhelten.

Michael B. Jordan, der absolut også har fysikken til at indtage rollen, er derfor nok det mest oplagte bud til at trække i spandex-dragten.

Jonathan Majors

Efter sit gennembrud i HBO-serien ’Lovecraft Country’ fra sidste år er Jonathan Majors en af de største lysende talenter på skuespilhimlen i Hollywood.

Den veltrænede Majors virker som en oplagt kandidat til en Superman med en intellektuel klangbund.

Den 31-årige skuespiller er dog allerede blevet kapret af Marvel til en rolle i den kommende 'Ant-Man 3'. Det skulle dog være i skurkeafdelingen, så mon ikke han kan trække i helte-kludene hos DC alligevel?

Anthony Mackie

En anden Marvel-kending kunne også været oplagt til rollen. Anthony Mackie, som vi kender som Falcon fra MCU, har i hvert fald fysikken og stamina til rollen.

Men måske er han blevet for meget Marvel-helt til, at det er svært at løs rive sig fra den karakter.

John David Washington

Hollywood ligger for fødderne af John David Washington efter Nolans action-blockbuster Tenet, der satte ham i stilling som en ny generations actionhelt. Mens han viste de mere bløde sider i Netflix-filmen Malcolm & Marie.

Washington skal formentlig en tur i træningscenteret, inden han passer perfekt ned i Supermans dragt, men mon ikke Christian Bale kan give ham et par fifs?

Regé-Jean Page

Regé-Jean Page har lige nu alle kort på hånden til en stor karriere i Hollywood. Gennembruddet i Netflix-serien ’Bridgeton’ har allerede gjort ham til en James Bond-kandidat, så hvorfor skulle han ikke kunne spille Superman også?

Det taler måske imod, at han er britisk, men vi har set vilde ting ske.

Den nye Superman-film har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Altså man kan vel ikke sige andet end at Coster-Waldau er blevet end af de bedste skuespiller i verden.

14 timer siden
Palleuser/687007
Palleuser/687007

Min favorit-film fra 2002 er "The Bourne Identity", fordi den tilførte action-genren et nyt pust i form af Matt Damons karakter Jason Bourne.

18 timer siden
Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

3 dage siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

4 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

5 dage siden

Aktive debatter