Cookie- og Privatlivspolitik
'Spice World 2' kan være på vej

'Spice World 2' kan være på vej

Gensyn med 90'er-nostalgi og girlpower

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

For pakkede arenaer og et jublende publikum blev den ikoniske pigegruppe Spice Girls genforenet til en række koncerter tilbage i 2019. Og nu tyder meget på, at vi også kan se frem til et gensyn med 90'ernes største pigeband på det store lærred.

Det rygtes nemlig, at der er en 'Spice World 2' på vej. Det skulle blive en efterfølger til hitfilmen 'Spice World' fra 1997.

I 'Spice World' spiller medlemmerne alle karikerede versioner af sig selv i musik-komedien, der følger popgruppen i dagene, som leder op til en koncert i Royal Albert Hall.

Spice World / Spice Girls gif

Ifølge det britiske medie The Sun har gruppen henvendt sig til en unavngiven berømt manuskriptforfatter i forbindelse med filmens 25 års jubilæum til næste år. 

Geri Horner, bedre kendt som Ginger Spice, skulle eftersigende være primus motor på projektet, og medlemmerne Melanic C (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice) og Mel B (Scary Spice) skulle også være med ombord. 

De håber at kunne friste det tidligere medlem Victoria Beckham, kendt som Posh Spice, som har været tilbageholden i forbindelse med tidligere genforeninger. Hun valgte også at udeblive fra deres comeback-turné i 2019, men vi kan håbe at hun lader sig overtale.

Som tidligere nævnt skulle en 'Spice World 2' komme 25 år efter den originale film. Tilbage i 1997 blev filmen slagtet af kritikererne, men den har efterfølgende opnået kult-status blandt den engelske gruppes dedikerede fans, så mon ikke en efterfølger også vil tiltrække et stort publikum.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Altså man kan vel ikke sige andet end at Coster-Waldau er blevet end af de bedste skuespiller i verden.

13 timer siden
Palleuser/687007
Palleuser/687007

Min favorit-film fra 2002 er "The Bourne Identity", fordi den tilførte action-genren et nyt pust i form af Matt Damons karakter Jason Bourne.

17 timer siden
Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

3 dage siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

4 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

5 dage siden

Aktive debatter