The Rock skal spille Supermans hjælper i ny, skør DC-film

Fra Black Adam til vuffeli-vov
Warner Bros. (Black Adam)
(© Warner Bros. / Black Adam)

Der bliver dobbelt op på Dwayne 'The Rock' Johnson i DC's superhelte-univers. Først sagde skuespilleren nemlig ja til rollen som Black Adam - ærkerivalen til Shazam. Nu kan man se frem til en bjæffende Dwayne Johnson. For muskelmanden skal lægge stemme til Krypto the Superdog i en animeret spillefilm.

Filmen har fået titlen DC League of Super Pets og byder på DC Comics' såkaldte Super-Pets. Et af disse dyr er altså Krypto, der har været en del af Supermans univers siden 1955.

Der er endnu ikke andre skuespillere tilknyttet filmen, selvom der er forlydender om, at et større cast vil blive offentliggjort i en nær fremtid.



Oprindeligt blev verden introduceret for Legion of Super-Pets i 1962, der naturligvis bestod af Krypto, men også Streaky the Supercat, Beppo the Super-Monkey og Comet the Super-Horse.

Ifølge Variety kommer filmen til at handle om Krypto, der går sammen med en flyvende kat - det må være katten Streaky - for at sætte en stopper for kriminaliteten, mens Superman er på ferie. Ja, alle har vel brug for ferie i ny og næ - selv manden af stål.

Men mon ikke der også kommer til at være andre super-dyr i spil? Bl.a. findes også Ace the Bat-Hound og Green Lanterns Ch’p - et rumvæsen, der ligner et egern.

'DC League of Super Pets' er indtil videre sat til en biografpremiere i maj 2022, mens 'Black Adam' lander i biografen den 28. juli 2022.