Kom til testvisning på ny dansk thriller

Af manden bag 'En frygtelig kvinde'
Gæsterne
(© Erik Molberg)

Nu kan du komme til testvisning på en kommende dansk film af manden bag En frygtelig kvinde, Christian Tafdrup.

'Gæsterne' er titlen på den psykologiske thriller, som 

På en ferie i Toscana bliver en dansk og hollandsk familie venner. Måneder senere modtager danskerne en uventet invitation til at besøge hollænderne i deres hus. Men det som skulle have været en hyggelig weekend, tager dog en ubehagelig drejning, da det viser sig, at hollænderne slet ikke er dem, de udgiver sig for at være. 

Testvisningen foregår onsdag d. 19. maj kl. 15:45 & 16:15 i København

& kl. 15:45 i Aalborg

Adgang til testvisningen koster 15,- kr. pr. billet, og du er meget velkommen til at invitere én ledsager med. Efter filmen vil du/I blive bedt om at udfylde et spørgeskema. Dette får du tilsendt elektronisk i forbindelse med testvisningen, og det kan besvares via enten smartphone, tablet eller computer.

Tilmelding til testvisningen er åben til fredag d. 14. maj kl. 12.00. Efter deadline vil du modtage en bekræftelse eller et afslag på din mail. Hvis du modtager en bekræftelsesmail, skal du her købe din billet til visningen via linket. Det er først, når du har købt billet, at du er sikret adgang til testvisningen.

Tilmeld dig allerede nu på linket nedenfor:

Klik her for at melde dig til i København

Klik her for at melde dig til i Aalborg

I forbindelse med tilmeldingen til testvisningen beder Dansk Reklame Film om et par oplysninger om dig og din eventuelle ledsager – herunder din/jeres e-mail. Dette er udelukkende for at Dansk Reklame Film kan sende spørgeskemaet til dig. Personhenførbare oplysninger bliver slettet igen efter testvisningen og bliver indtil da opbevaret i overensstemmelse med lovgivningen på området.