Først Star Trek, så Star Wars - og nu skal han redde DC's superhelte

Zack Snyder er ude, hans arvtager er fundet
Christian Bale som Batman (Warner Bros.)
(© Warner Bros.)

Filmskaberen Zack Snyder har med sin fire timer lange version af Justice League forladt DC's superhelte-univers. Men hvem skal så tage faklen videre for Batman, Superman og resten af DC’s helte?

Det lader til, at DC og Warner Bros. har øjnet ingen ringere end J.J. Abrams til opgaven. Det er i så fald ikke første gang, at han har givet nyt liv til populære filmuniverser. Han er som bekendt manden, der gav nyt liv til Star Trek-universet med sin film fra 2009 og senere Star Wars-franchisen med Star Wars: The Force Awakens.

I forbindelse med den kommende Superman-filmatisering, har bl.a. netop Warner Bros. allerede haft møder med diverse instruktører til at stå bag kameraet med et manuskript af Ta-Nehisi Coates. Det skriver The Hollywood Reporter.



Det forlyder således, at J.J. Abrams skal producere filmen om manden med den røde kappe og ikoniske spytkrølle, der i den kommende film skal spilles af en sort skuespiller. J.J. Abrams er dog ikke udset til at instruere.

Med den kommende film om Superman og filmen om The Flash er det desuden planen, at DC træder ind i et superhelte-multiverse.

Det lader endvidere til, at J.J. Abrams kommer til at have "det største fodaftryk" hos DC, da filmskaberen tilbage i 2019 lukkede en aftale med WarnerMedia på intet mindre end 500 millioner dollars.

Udover at producere den næste Superman-film, skal J.J. Abrams også have en finger med i spillet, når det kommer til det såkaldte Justice League Dark Universe, der vil inkludere både film og tv.

Spørgsmålet er så bare: Kan J.J. Abrams give DC-universet nyt og succesfuldt liv?