Cookie- og Privatlivspolitik
Først Star Trek, så Star Wars - og nu skal han redde DC's superhelte

Først Star Trek, så Star Wars - og nu skal han redde DC's superhelte

Zack Snyder er ude, hans arvtager er fundet

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Filmskaberen Zack Snyder har med sin fire timer lange version af Justice League forladt DC's superhelte-univers. Men hvem skal så tage faklen videre for Batman, Superman og resten af DC’s helte?

Det lader til, at DC og Warner Bros. har øjnet ingen ringere end J.J. Abrams til opgaven. Det er i så fald ikke første gang, at han har givet nyt liv til populære filmuniverser. Han er som bekendt manden, der gav nyt liv til Star Trek-universet med sin film fra 2009 og senere Star Wars-franchisen med Star Wars: The Force Awakens.

I forbindelse med den kommende Superman-filmatisering, har bl.a. netop Warner Bros. allerede haft møder med diverse instruktører til at stå bag kameraet med et manuskript af Ta-Nehisi Coates. Det skriver The Hollywood Reporter.Det forlyder således, at J.J. Abrams skal producere filmen om manden med den røde kappe og ikoniske spytkrølle, der i den kommende film skal spilles af en sort skuespiller. J.J. Abrams er dog ikke udset til at instruere.

Med den kommende film om Superman og filmen om The Flash er det desuden planen, at DC træder ind i et superhelte-multiverse.

Det lader endvidere til, at J.J. Abrams kommer til at have "det største fodaftryk" hos DC, da filmskaberen tilbage i 2019 lukkede en aftale med WarnerMedia på intet mindre end 500 millioner dollars.

Udover at producere den næste Superman-film, skal J.J. Abrams også have en finger med i spillet, når det kommer til det såkaldte Justice League Dark Universe, der vil inkludere både film og tv.

Spørgsmålet er så bare: Kan J.J. Abrams give DC-universet nyt og succesfuldt liv?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Jørgensen

Ja selvfølgelig bliver det godt/bedre end Zack Snyder selv om Snyder er stor DC fan, er hans udtryk og hans take på DC universet en stor mundfuld for de fleste, og hans historier bliver ikke fortalt ordentligt.
JJ har flere gange vist at han ved hvordan man smækker en god blockbuster sammen og det er nok det DC og Warner trænger mest til.

Det lyder som om der lagt i ovnen til nogle fede ting de næste par år.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Palleuser/687007
Palleuser/687007

Min favorit-film fra 2002 er "The Bourne Identity", fordi den tilførte action-genren et nyt pust i form af Matt Damons karakter Jason Bourne.

1 time siden
Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

2 dage siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

4 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

5 dage siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

5 dage siden

Aktive debatter