Cookie- og Privatlivspolitik
Droppet af Hollywood: Kevin Spacey gør comeback i italiensk film

Droppet af Hollywood: Kevin Spacey gør comeback i italiensk film

Nyt arbejde til den skandaleramte skuespiller

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Kun få dage efter, at vi havde præsenteret vores bud på 6 skuespillere, som næppe optræder i film lige foreløbig, kom nyheden ud: Kevin Spacey gør sit comeback på film efter sexchikaneanklagerne i 2017.

Spacey var ellers et af navnene på listen, men så bekræftede Variety, at den 61-årige Oscar-vinder har fået en rolle i en ny italiensk film.

Franco Nero (ja, ham fra de oprindelige Django-film) både instruerer og spiller hovedrollen over for Vanessa Redgrave, og selvom Spaceys rolle blot bliver en kort gæsteoptræden som politibetjent, er det ham, der trækker overskrifterne verden over.

Hollywood har ellers slået hånden af skuespilleren, der blev fyret fra 'House of Cards' efter de talrige anklager om sexchikane og upassende opførsel. Derefter blev han klippet ud af All the Money in the World og erstattet af Christopher Plummer.

Anklagerne mod skuespilleren blev efterfølgende droppet, men karrieren har af naturlige årsager ikke været den samme siden.

Spaceys film fra 2018 'Billionaire Boys Club' blev totalt overset (eller rettere: fravalgt) af publikum, og den formåede kun at hente 2,7 mio. dollars i billetindtægter.

Så hvor Hollywood ikke længere ønsker at have noget med skuespilleren at gøre, tager Italien imod ham med åbne arme. Man fristes næsten til at tænke Frankrig og Polanski, men det er en anden sag.

Hvorvidt Franco Neros nye film rammer de danske breddegrader, vides endnu ikke.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.