Cookie- og Privatlivspolitik
Amazon køber filmstudiet bag Bond for astronomiske 50 millarder

Amazon køber filmstudiet bag Bond for astronomiske 50 millarder

MGM er blevet solgt

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Det er blevet offentliggjort, at Amazon har indgået en definitiv fusionsaftale med det hæderkronede filmstudie MGM - eller Metro-Goldwyn-Mayer - der bl.a. står bag rækken af James Bond-film. Det for enorme 8,45 milliarder dollars, hvilket svarer til intet mindre end 51 millarder danske kroner. Vildt!

Det historiske køb betyder bl.a., at Amazons streamingplatform får adgang til MGM’s store bagkatalog, der indeholder mere end 4000 film, hvilket bl.a. inkluderer netop Bond-franchisen. Desuden byder bagkataloget også en lang række serier, så som 'The Handmaid's Tale' og 'Fargo'.

Aftalen kommer således til at komplimentere Amazon Studios’ egne produktioner, der bl.a. tæller 'The Boys', 'The Marvelous Mrs. Maisel' og 'The Underground Railroad' samt den kommende Ringenes Herre-serie.

Amazons opkøb betyder dog ikke umiddelbart, at MGM - der blev grundlagt helt tilbage i 1924 - ikke kan få lov til at leve videre. Amazon har nemlig udtalt, at de vil være med til at bevare MGM's arv og filmkatalog samt endvidere tilbyde dets publikum nemmere adgang til netop disse film og serier.

Udover filmene om agent 007, finder man på MGM's imponerende CV også alsidige titler som 12 Angry Men, Basic Instinct, Creed, Legally Blonde, Moonstruck, Poltergeist, Raging Bull, RoboCop, Rocky, The Silence of the Lambs, Thelma & Louise og The Magnificent Seven.

Kommende projekter fra MGM tæller bl.a. Ridley Scotts House of Gucci, filmen Respect om Aretha Franklins liv, animationsfilmen The Addams Family 2 og Paul Thomas Andersons kommende film samt naturligvis den længe ventede Bond-film No Time to Die.

No Time To Die har biografpremiere den 30. september 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Uha det er mega svært, også fordi man elsker James Bond.
Men hvis min liste skulle se sådan ud ville det være

1 dag siden
magicthe

Titane er en film, som jeg glæder mig enormt til at se. Jeg så "Raw" tidligere i år - og det er en film, jeg allerede elsker.

2 dage siden
Jesper Ørsted

01. Goldfinger (1964)
02. Diamonds Are Forever (1971)
03. On Her Majesty’s Secret Service (1969)
04. Die Another Day (2002)

3 dage siden
Brumbassenuser/117960
.
Brumbassenuser/117960

No Time to Die
Skyggen i mit øje
Dune
Top Gun
Margrete Den Første
Baby Boss 2

4 dage siden
Antaeus

1. Dune
2. Bond
3. Eternals
4. Top Gun

1 uge siden