Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i juni

5 film du skal se i juni

Månedens mest ventede film

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se trailers herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

En ny måned betyder også en række nye film i biografen. Vi kan glæde jer med, at der venter et spændende og varieret udbud af nye biograffilm. Her er de 5 titler, som brugerne på kino.dk har stemt på til at være de mest ventede film i juni måned.

Listens fem film byder på lidt af hvert. Fra dansk drama og ikoniske Anthony Hopkins til film for hele familien, videre til en fortælling om Mumitroldenes skaber og ikke mindst højoktan action for fuld drøn!

Læs mere og se trailers for filmene herunder. Klik på titlerne for at finde billetter.1. 'Fast & Furious 9' - premiere den 24. juni
Den fræsende actionfilm er den næstsidste film i bilserien med Vin Diesel som Dominic Toretto. Forrige kapitel 'Fast & Furious 8' stillede spørgsmålstegn ved Doms troskab til resten af hans hold og var den første film efter Paul Walkers død.

'Fast & Furious 9' får desuden selskab af muskelmanden John Cena, mens Charlize Theron er tilbage som Cipher. Resten af Torettos bande er ligeledes bekræftet til igen at sætte sig bag rattet.2. 'Tove' - premiere den 3. juni
Det biografiske drama 'Tove' handler om den unge billedkunstner Tove Jansson, der er kendt i hele verden for de folkekære Mumitrolde og deres magiske univers. Tove kæmper imidlertid, i efterkrigstidens Helsinki, for at bryde fri af sin berømte kunstnerfaders skygge og skabe sin egen kunst.

I byens kunstnermiljø møder hun den frisindede Atos Wirtanen, som hun forelsker sig i, men Jansson drages også af den kvindelige teaterinstruktør Vivica Bandler, der - på trods af Janssons egen tvivl - tror på, at Mumitroldene er noget helt unikt.3. 'Peter Kanin hopper hjemmefra' - premiere den 10. juni
Familiefilmen 'Peter Kanin hopper hjemmefra' er en efterfølger til Peter Kanin, der er baseret på Beatrix Potters børnebøger af samme navn. I den nye film, er Bea brudt igennem som børnebogsforfatter med fortællingerne om Peter og de andre kaniner.

Gnaveren er stadig ikke helt på bølgelængde med Beas nye ægtemand Thomas, så da parret tager på ferie, hopper Peter ind til storbyen for at finde sig selv - men det nye eventyr gemmer også på store farer.
 


4. 'The Father' - premiere den 10. juni
Dramaet har Anthony Hopkins i hovedrollen som faderen, der i sin alderdom nægter at få hjælp fra sin datter. Mens hans omstændigheder ændrer sig, begynder han dog at sætte spørgsmålstegn ved sine elskede, sit egent sind og endda sin egen virkelighed.

'The Father' tager fat i temaer som alderdom, minder og familierelationer. På den måde placerer den sig i kategori med Viggo Mortensens Falling, men har delvist en struktur som et puslespil, der skal samles. Filmen blev hædret med to Oscars for Bedste manuskript samt for Hopkins' præstation.5. 'Smagen af sult' - premiere den 24. juni
Den danske 'Smagen af sult' handler om Maggie og Carsten, som har to skønne børn og åbner deres egen gourmetrestaurant. De vil have det hele - og har det hele. Næsten. For de mangler den forjættede Michelin-stjerne. Det er deres store fælles drøm, som de har satset alt på at opnå. Men en dag modtager Carsten et brev om, at hans kone elsker en anden. Hvem har sendt det og hvorfor?

I deres umættelige passion for livet og jagt efter den ultimative anerkendelse, har de glemt, at livets måltider ikke er gratis. Alt har en pris. Christoffer Boe, der senest stod bag mega-succesen Journal 64, sidder i instruktørstolen, mens Nikolaj Coster-Waldau og Katrine Geis-Rosenthal fra Lykke-Per ses i hovedrollerne.

I København og Aarhus kan man i CinemaxX tilføje en ekstra dimension til biografturen med en unik virtual reality-oplevelse, som giver et indblik i Maggies indre liv gennem hendes minder.

Se også: Alle kommende film i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

1 dag siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

2 dage siden
VIPER

Glæder mig, anime-stil holder!

3 dage siden
Niels

- fordi skuespilleren for lov (og magter) at overstråle effekterne og ikke omvendt, som det efterhånden er blevet med stort set alle actionfilm.

4 dage siden
picauser/711703
picauser/711703

Jeg stemmer helt klart på Harry Potter. Jeg er vild med Harry Potter-universet

4 dage siden

Aktive debatter