5 biograffilm du kan se med familien i Kristi Himmelfartsferien

Drilske drengestreger, neandertalerfamilier og en polarræv på Nordpolen
Billede
(© UIP / TRUE CONTENT ENTERTAINMENT)

Efter en lang nedlukning er det nu endelig blevet muligt at tage hele familien med i biografen igen. Vi har her samlet en liste over alle de underholdende familiefilm, som er på programmet i Kristi Himmelfartsferien. 

Croods - En ny tid

Den underholdende neandertaler-familie kan igen opleves på det store lærred i filmen 'Croods - En ny tid', som er en fortsættelse af det forhistoriske eventyr The Croods fra 2013, hvor familien måtte vove sig ud på en foruderlig rejse i søgen på et nyt hjem. 

Denne gang udfordres den primitive Croods-familie af en anden familie, som påstår at være mere udviklede og civiliserede. Det resulterer i adskillelige sammenstød mellem de to familier, men da en fælles fjende truer dem, må de lære at de er bedre sammen.

 

I krig med morfar

I 'I krig med morfar' står Robert De Niro i spidsen for et stjernespækket cast, som også inkluderer Uma Thurman og Christopher Walken. Der er grin til både de store og små i denne komedie om en drilsk krig mellem drengen Peter og hans morfar Ed, efter at bedstefaren overtager barnebarnets elskede værelse.

Peter er ikke just begejstret for at blive forvist til det utætte og beskidte loft, og han indleder derfor en krig mod sin morfar for at genvinde sit værelse. Det sker med en række drillende pranks og grove drengestreger, som alle er udspekulerede forsøg på at drive morfaren til vanvid.

 

Knudsen & Ludvigsen - Og det store dyr

Biograferne byder på endnu mere skrupskør underholdning i weekenden i selskab med animationsfilmen 'Knudsen & Ludvigsen - Og det store dyr', som handler om to venner, der lever et idyllisk liv sammen med sang og syltetøj i en tunnel. 

Da de en dag smides ud af deres hjem af den strenge konduktør, bliver det starten på en eventyrlig rejse for at finde den berygtede sørøver Kaptajn Knudsen, som også er Knudsens bedstefar, i håbet om, at han kan hjælpe dem med at redde deres elskede hjem.

 

Operation Nordpolen - Tjep på sneeventyr

Familiefilmen om polarræv Tjep er også et godt bud på den forlængede weekends familiefilm. Animationsfilmen følger Tjep, der arbejder i postrummet hos et leveringsfirma. Han drømmer om at arbejde som en slædehund og levere posten, men han opdager hurtigt, at der foregår noget mystisk under isen. 

Den slemme skurk Otto von Hvalvos vil nemlig slippe gasreserver løs, så isen smelter. Dermed inkluderes en tidsaktuel problematik om global opvarmning i denne lille morsom fortælling om en polarræv på Nordpolen.

Tom & Jerry

Den legendarisk rivalisering mellem katten Tom og musen Jerry kan opleves på det store lærred, når den umage duo kommer tørner sammen i familiefilmen 'Tom & Jerry'. Den blander animation med live-action, og har bl.a. Chloë Grace Moretz og Michael Peña på rollelisten.

Denne nye version af 'Tom & Jerry' vil fortælle historien om, hvordan den berygtede kat og mus mødte hinanden for første gang, og begyndte deres langvarige strid.