Cookie- og Privatlivspolitik
Susanne Biers søn laver romantisk gyser med Sofie Gråbøl

Susanne Biers søn laver romantisk gyser med Sofie Gråbøl

'Natten har øjne'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Gabriel Bier Gislason - søn af den danske Oscar-vinder Susanne Bier - springer ud som instruktør og manuskriptforfatter med spillefilmen Natten har øjne.

Filmen handler om Maja, der aldrig har fået indfriet sit potentiale som skuespiller. Da hun bliver forelsket i den jødiske pige Leah vokser et nyt håb.

Men da Leah får et mystisk anfald følger Maja med hende hjem til London i det ortodokse jødiske kvarter Stamford Hill, og her møder hun sin nye svigermor, Chana. En reseveret og hemmelighedsfuld kvinde, og inden længe finder Maja ud af, at noget er helt galt.

'Natten har øjne' beskrives som en kærlighedshistorie, der blander gys og komik, og dykker ned i en gådefuld verden med jødisk mytologi.

Filmen vil være på både engelsk og dansk, således finder man store danske stjerner som Sofie Gråbøl, David Dencik og Josephine Park på rollelisten overfor Game of Thrones-stjernen Ellie Kendrick.

Gabriel Bier Gislason er uddannet som instruktør og manuskriptforfatter i New York og efter fire kortfilm, er han klar til sin spillefilmsdebut. Udover 'Natten har øjne', er han også ved at udvikle to danske tv-serier.

'Natten har øjne' starter optagelser i næste måend og forventes at få premiere den i foråret 2022.


Foto: Søren Kirkegaard

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

4 timer siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 dag siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

1 dag siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

3 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

3 dage siden

Aktive debatter