Cookie- og Privatlivspolitik
Powerduoen bag Bond og '1917' genforenes i ny film med Olivia Colman

Powerduoen bag Bond og '1917' genforenes i ny film med Olivia Colman

De 3 Oscar-vindere mødes i 'Empire of Light'

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sam Mendes og Roger Deakins' samarbejde er blevet rost af både publikum og anmeldere i Bond-filmen Skyfall og krigsfilmen 1917. Nu offentliggører den stærke duo endnu et fælles projekt, som denne gang har Olivia Colman i hovedrollen.

Filmen har fået titlen 'Empire of Light' og bliver beskrevet som en kærlighedshistorie, der foregår i og omkring en gammel biograf i Sydengland i 1980'erne.

'Empire of Light' er sat til at få premiere i 2022. Udover instruktør-rollen vil Sam Mendes også agere manuskriptforfatter.

Både Mendes, Colman og Deakins er blevet hædret med Oscar-statuetter. Mendes som bedste instruktør på American Beauty, Colman som bedste skuespillerinde med The Favourite og Deakins som fotograf for både Blade Runner 2049 og netop '1917'.

Colman er også med i Oscar-kapløbet dette år, hvor hun er nomineret for sin præstation overfor Anthony Hopkins i The Father, der får dansk biografpremiere den 10. juni.

'Empire of Light' afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

5 timer siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 dag siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

1 dag siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

3 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

3 dage siden

Aktive debatter