Cookie- og Privatlivspolitik
'Opgøret - De forbandede år 2' er på vej

'Opgøret - De forbandede år 2' er på vej

Opfølgeren til Anders Refns publikumssucces begynder optagelserne til maj

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Anders Refns krigstidsdrama De forbandede år fik premiere i januar sidste år, og nåede at blive en stor succes med over 370.000 solgte billetter inden biograferne blev ramt af nedlukninger.

Handlingen fandt sted under den nazistiske besættelsestid i Danmark, og tog udgangspunkt i den velhavende familien Skov, mens deres tilværelse og verdensbillede blev vendt på hovedet.

Filmen blev særligt rost for sine skuespilpræstationer, hvor Jesper Christensen, Bodil Jørgensen og Mads Reuther stod i front. I selskab med resten af holdet, vender de alle tilbage på det store lærred, når filmen rammer biograferne den 31. marts 2022.

Optagelserne til den kommende film, der har titlen Opgøret – De forbandede år 2, påbegyndes den 17. maj i København. Undervejs vil produktionen også bringe filmholdet til bl.a. Fyn og Sverige for at filme.

Læs også: Instruktør om 'De forbandede år 2': "Det kommer til at eksploderer"

Den dramatiske opfølger skal udspille sig i tiden op til Samarbejdspolitikkens forlis i 1943 frem til Danmarks befrielse i 1945. Her vil filmen særligt fokuserer på modstandskæmperen Aksel, der er gået under jorden, og blevet en kompromisløs partisan.

Derudover kæmper familiens overhoved Karl fortsat for at holde sin fabrik kørende, hvilket bliver yderligere udfordret, da samlingsregeringen kollapser, og han mister sin politiske opbakning. Han må derfor gøre alt i sin magt for at sikre sin families fremtid.

’Opgøret – De forbandede år 2’ får biografpremiere den 31. marts 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

5 timer siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 dag siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

1 dag siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

3 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

3 dage siden

Aktive debatter