Cookie- og Privatlivspolitik
'Fast & Furious' kan være på vej ud i rummet med 'Jurassic World'

'Fast & Furious' kan være på vej ud i rummet med 'Jurassic World'

Drønende biler, rumeventyr og sultne dinosaurer!

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Hvis du troede, at det ikke kunne blive vildere i den allerede vildt hæsblæsende Fast & Furious-franchise, hvor alt synes at være blevet vildt, vildere, vildest film for film, så kan du godt tro om.

I et nyligt interview med Justin Lin, instruktøren af den kommende Fast & Furious 9, blev han nemlig spurgt ind til, om han kunne se bil-franchisen gå sammen med Jurassic World-universet i en og samme film:

- Well, jeg har aldrig sagt aldrig til noget. Og det faktum, at en del af vores filosofi er ikke nogensinde at blive puttet i en kasse eller stemplet som noget bestemt. Det er alt, hvad jeg vil sige, fortalte Justin Lin.

Tanken er da heller ikke helt umulig at føre til dørs. Det er nemlig Universal Studios, der ejer både Fast & Furious-franchisen og Jurassic World-filmene.

Endvidere er Michelle Rodriguez, der spiller Letty i de benzinpumpende film, bestemt heller ikke afvisende for et sådant brølende crossover:

- Når du når et bestemt højdepunkt, er der ikke andre steder at gå end af krydse brands og fusionere. Det er, hvad store virksomheder gør med hinanden, når de bliver for store. Men det eneste, der står i vejen, er advokater og studier. Jeg ved ikke.

Men ikke nok med, at Vin Diesels Dominic Toretto måske skal køre side om side med en T-rex, så er Justin Lin heller ikke afvisende overfor at sende holdet af bilelskere en tur ud i rummet, hvilket han kommenterede på i et andet nyligt interview.

Hvorvidt Justin Lin så er med på at smelte bilerne sammen med både dinosaurer og en tur ud i rummet i en og samme film, er ikke til at vide.

Men med tanke på, at franchisen aldrig ser ud til at finde bremsepedalen, så er det - hvor skørt det end måtte lyde - nok ikke helt utænkeligt længere.

'Fast & Furious 9' har biografpremiere den 24. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Man kan kun føre det nuværende universe, med de samme skuespillere videre troværdigt - hvis Bond fortsat er død.

3 timer siden
Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

3 dage siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

4 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

4 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 dage siden