Cookie- og Privatlivspolitik
'Downton Abbey 2' får premieredato: Bliver årets store julefilm!

'Downton Abbey 2' får premieredato: Bliver årets store julefilm!

Familien Crawley vender tilbage

Stem op!
108
Stem ned!
0
(reset)

Downton Abbey 2 er allerede tidligere blevet bekræftet af skuespilleren Jim Carter, men nu har filmen fået en premieredato. Crawley-familien vender tilbage til biograferne den 25. december i år!

Dermed er der lagt op til vaskeægte julestemning i Downton Abbey, men hvad plottet præcist kommer til at omhandle, ved vi ikke endnu. Dog lægger filmselskabet Focus Features chef, Peter Kujawski, op til en film præcist til højtiden:

- Hjemme er bedst i juletiden, og vi kan ikke forestille os en bedre gave end at genforenes med Julian, Gareth og hele Downton-familien i 2021 for at bringe Crawleyerne tilbage til deres fans, udtaler Kujawski i en pressemeddelelse.

Se også: Interview med Downton Abbey-holdet om den perfekte Maggie Smith-efterligning.

Den første filmatisering af Downton Abbey-serien fik premiere i 2019 og solgte næsten 300.000 biografbilletter. Så skulle man være i tvivl, er det et yderst populært univers, der nu udvides med endnu en film.

Kendte ansigter i form af Hugh Bonneville, Jim Carter, Laura Carmichael og Michelle Dockery vender alle tilbage, mens Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye og Dominic West tilslutter sig rollelisten.

Downton Abbey 2 får premiere den 25. december 2021.

Downton Abbey 2

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

3 timer siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 dag siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

1 dag siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

3 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

3 dage siden

Aktive debatter