Cookie- og Privatlivspolitik
Bill Murray: Den nye ‘Ghostbusters 3’ har samme følelse som den første film

Bill Murray: Den nye ‘Ghostbusters 3’ har samme følelse som den første film

Stjernen skamroser det nye kapitel, der genopliver franchisen

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Senere på året får Ghostbusters 3: Afterlife premiere. Filmen går i fodsporene på de to originale Ghostbusters-film fra 80’erne, og bringer bl.a. hele det gamle hold tilbage – med undtagelse af den afdøde Harold Ramis samt Rick Moranis, der er gået på pension.

Bill Murray er dermed tilbage i sin ikoniske rolle som Dr. Peter Venkman, og i et nyt interview med Collider hylder den 70-årige stjerne det næste kapitel i Ghosterbusters-sagaen:

- De to [manuskriptforfatterne Jason Reitman og Gil Kenan] har skrevet en Ghostbusters-film, som virkelig genopliver [franchisen]. Den har den samme følelse som den første, mere end den anden film og pige-versionen.

- Jeg tror, at han [Jason Reitman] virkelig har fat i noget. Det var hårdt. Det var meget hårdt. Det er derfor, jeg tror, at det bliver godt.

Murray har aldrig været bleg for at svine sine egne film til, så at han skamroser ’Ghostbusters: Afterlife’ kan forhåbentlig kun være et godt tegn.

Det er Jason Reitman, søn af den originale instruktør Ivan Reitman, som står bag den nye spøgelsesjæger-film. Han har allerede selv afsløret, at farmand har grædt til første visning af filmen, og hvis vi skal tro Murray, så er den ventetiden værd.

’Ghostbusters: Afterlife’ vil være centeret omkring en enlig mor, hvis to børn finder en forbindelse mellem de oprindelige Ghostbusters og deres afdøde bedstefar.

Blandt de nye ansigter i franchisen er Paul Rudd, Carrie Coon, Mckenna Grace og Finn Wolfhard.

Ghostbusters: Afterlife får premiere den 11. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.