Cookie- og Privatlivspolitik
Warner-chef: Mere Harry Potter er på vej

Warner-chef: Mere Harry Potter er på vej

Den ikoniske troldmand svinger måske snart tryllestaven igen

Stem op!
60
Stem ned!
0
(reset)

WarnerMedias administrerende direktør Jason Kilar gav i sidste uge udtryk for at flere spinoff-projekter i det berømte Harry Potter-univers kan være på vej.

- Der er en lille ting, der hedder Harry Potter, som er en af de mest elskede franchises. Og vi er utroligt taknemmelige for at kunne samarbejde med J.K. Rowling, så jeg vil argumentere for, at der meget sjov og potentiale at hente der, sagde Jason Kilar.

Han uddybede dog ikke nærmere, hvilke planer, der kunne være for udvidelsen af det berømte fantasy-franchise.

For nyligt har der dog floreret rygter om, at HBO Max (ejet af WarnerMedia) angiveligt har planer om at udvikle en live-action serie, der skal udspille sig i det højtelskede filmunivers.

Ifølge The Hollywood Reporter, er der ligeledes snak om filmatisering af Jack Thorne-teaterstykket ‘Harry Potter and the Cursed Child’ fra 2016, der tager udgangspunkt i en ny original historie om den berømte troldmand, som er udarbejdet af Thorne, John Tiffany og J.K. Rowling. 

Historien i teaterstykket finder sted 19 år efter begivenhederne i Harry Potter og Dødsregalierne. Her følger man Harry Potter, der nu er ansat i Ministeriet for Magi, og sønnen Albus Severus Potter, der skal begynde på Hogwarts. 

Hvorvidt det er denne historie, der får lov at udfolde sig som film eller tv-serie, vides endnu ikke. 

Potter-universet blev udvidet i 2016 med spin-off-franchisen Fantastiske skabninger... og hvor de findes, der introducerede nye karakterer, der har relation til Harry Potter-historien. Det er altså også en anden mulighed, at man udvider den magiske univers med endnu en spin-off.

Den 'Fantastiske skabninger 3' er det næste kapitel i det store univers, og her overtager den danske verdensstjerne Mads Mikkelsen som bekendt rollen som troldmanden Gellert Grindelwald efter Johnny Depp, der blev fyret i efteråret. 

Fantastiske skabninger 3 har premiere den 14. juli 2022. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

På Marvel og Star Wars, så er det forståeligt at det klør i fingrene på Warner.

Potentialet er jo kæmpestort. Men det ville nok kræve at man købte rettighederne af J.K. Rowling - så man selv kunne bestemme.

Warner har bare desværre ikke vist sig at være helt så gode som Disney til at lave en plan, og udføre den - DC's helte fortjente en bedre skæbne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.