Cookie- og Privatlivspolitik
'Tom & Jerry' giver håb for amerikanske biografer

'Tom & Jerry' giver håb for amerikanske biografer

Flot åbningsweekend trods Corona og simultan streaming-premiere

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Biograferne i USA har i store træk været lukket, siden Corona-pandemien ramte for et års tid siden, og derfor har det været småt med nye premierefilm. Nu begynder biograferne så småt at åbne, bl.a. i millionbyen New York City, men usikkerheden om publikums fremmøde har været altovervejende.

Familiefilmen Tom & Jerry, der fik premiere i sidste uge, beviser dog, at trods restriktioner og nedlukkede biografer i store dele af landet, er publikum klar til at se film igen. Således indspillede det umage par 13,7 mio. dollars i sin åbningsweekend.

Det lyder måske ikke af så meget, men det er faktisk den næststørste åbning i USA, siden pandemiens udbrud. Og endnu mere imponerende er det, fordi filmen har været udsendt på streaming simultant og været gratis for HBO Max-abonnenter.

Læs også: Guide til familie- og animationsfilm i 2021.

Da Croods 2 havde premiere sidste år, indspillede den 14,3 mio. dollars i sin åbningsweekend – og det var en titel, der blev vist eksklusivt i biograferne. Var det så en dårlig performance af fortids-animationsfilmen? Nej, det tyder mere på, at amerikanerne længes efter biograferne, SELVOM filmen kan ses online.

Det amerikanske biografmarked har selvfølgelig lang vej hjem, og normalt ville en film som 'Tom & Jerry' indspille måske 75 mio. dollars i sin åbningsweekend, men der er lys for enden af tunnellen.

'Tom & Jerry' skulle have haft dansk biografpremiere i denne uge, men den er udskudt på ubestemt tid, indtil vi ved mere om den danske genåbning.

 

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

4 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden
Rasmus/Musen

Wow! Det var da meget interessant.

1 uge siden

Aktive debatter