Cookie- og Privatlivspolitik
Superman bliver sort: 5 bud på den næste skuespiller til rollen

Superman bliver sort: 5 bud på den næste skuespiller til rollen

Ny film om superhelten er klar til at gå nye veje

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

J.J. Abrams er i samarbejde med Warner Bros. og DC Films på vej med et reboot af ’Superman’, og meget peger på, at vi kommer til at se en version af verdens største superhelt som vi aldrig har set før på film.

Da projektet blev offentliggjort, var det uvist hvorvidt skuespilleren Henry Cavill, der senest har indtaget rollen i Zack Snyders fortolkning af ikonet, endnu engang skulle iføre sig den berømte røde kappe.

Ifølge The Hollywood Reporter forlyder det dog nu, at holdet bag den nye Superman-film har planer om at caste en sort skuespiller i titelrollen.

Bag manuskriptet står journalist og forfatter Ta-Nehisi Coates, der tidligere har gjort sig bemærket med bestselleren ’Between the World and Me’, der omhandler racisme i USA og vandt National Book Award for Nonfiction i 2015.

Coates har desuden tidligere skrevet en række Marvel-tegneserier om den populære Black Panther, så det er ikke første gang, at hans værker har en sort superhelt i front.

I tegneserierne har der tidligere været flere afro-amerikanske udgaver af Superman – ingen af dem har dog været Clark Kent, men derimod karakterer fra andre dimension som fx Calvin Ellis og Val-Zod. Man kunne således antage, at man i den nye fortolkning ville vælge en af disse som filmens hovedkarakter.

Vi giver herunder fem gode bud på, hvem der kan overtage kappen, hvis rollen skal indtages af en sort skuespiller:

Michael B. Jordan

Det har tidligere forlydt, at en anden kending fra Black Panther-universet; nemlig Creed-stjernen Michael B. Jorden, der spillede Erik Killmonger i filmen fra 2018, har mødtes med DC Films for at tale om netop en ny fortolkning af superhelten.

Michael B. Jordan, der absolut også har fysikken til at indtage rollen, er derfor nok det mest oplagte bud til at trække i spandex-dragten.

Jonathan Majors

Efter sit gennembrud i HBO-serien ’Lovecraft Country’ fra sidste år er Jonathan Majors en af de største lysende talenter på skuespilhimlen i Hollywood.

Den veltrænede Majors virker som en oplagt kandidat til en Superman med en intellektuel klangbund.

Den 31-årige skuespiller er dog allerede blevet kapret af Marvel til en rolle i den kommende 'Ant-Man 3'. Det skulle dog være i skurkeafdelingen, så mon ikke han kan trække i helte-kludene hos DC alligevel?

Anthony Mackie

En anden Marvel-kending kunne også været oplagt til rollen. Anthony Mackie, som vi kender som Falcon fra MCU, har i hvert fald fysikken og stamina til rollen.

Men måske er han blevet for meget Marvel-helt til, at det er svært at løs rive sig fra den karakter.

John David Washington

Hollywood ligger for fødderne af John David Washington efter Nolans action-blockbuster Tenet, der satte ham i stilling som en ny generations actionhelt. Mens han viste de mere bløde sider i Netflix-filmen Malcolm & Marie.

Washington skal formentlig en tur i træningscenteret, inden han passer perfekt ned i Supermans dragt, men mon ikke Christian Bale kan give ham et par fifs?

Regé-Jean Page

Regé-Jean Page har lige nu alle kort på hånden til en stor karriere i Hollywood. Gennembruddet i Netflix-serien ’Bridgeton’ har allerede gjort ham til en James Bond-kandidat, så hvorfor skulle han ikke kunne spille Superman også?

Det taler måske imod, at han er britisk, men vi har set vilde ting ske.

Den nye Superman-film har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

7 timer siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

8 timer siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter