Cookie- og Privatlivspolitik
Ny dansk familiefilm stiller spørgsmålet: Ka' robotter skide?

Ny dansk familiefilm stiller spørgsmålet: Ka' robotter skide?

Lars Brygmann prøver kræfter som forvokset robot-bamse

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Purunge talenter og rutinerede kræfter slår sig sammen i den kommende biograffilm Ka' robotter skide?, der er noget så sjældent som en dansk science fiction-film for hele familien.

Filmen foregår i en nær fremtid, hvor klimaproblemerne er løst, og alle børn har deres egne menneskelignende robotter, der følger dem rundt som personlige assistenter.

11-årige Alberte har desværre en virkelig forældet én af slagsen, som mest af alt ligner en forvokset bamse. Og hun mobbes i skolen af samme grund. Men hendes popularitet vender, da hun i fødselsdagsgave får den nyeste humanoid-model på markedet.

Albertes nye robot hedder Konrad, og han ligner faktisk 1:1 et menneskebarn. Efterhånden begynder Alberte at føle en ægte forbindelse til Konrad – men kan man overhovedet være venner med en robot?

De to unge skuespillere Selma Iljazovski og Philip Elbech ses som Alberte og Konrad, mens Lars Brygmann lægger stemme til Albertes gamle robotven Robbi. Rollelisten byder herudover på bl.a. Lise Baastrup, Kristian Ibler og Frederik Nørgaard.

Foto: Philip Elbech, Robotten Robbi og Selma Iljazovski

Den danske sci-fi-film instrueres af Frederik Meldal Nørgaard, der tidligere har stået bag familiefilmene Villads fra Valby, Kidnappet og Team Albert.

Historien er baseret på Morten Dürrs børnebog "Robotten kan skide!" og bliver beskrevet som et veloplagt, rørende og munstert kig ind i fremtiden for hele familien.

'Ka' robotter skide?' er desuden et tværmedielt univers, der består af både spillefilmen og et adventure mobilspil, som udarbejdes i samarbejde med den danske spilproducent Niila Games. Spillet og filmen tager udgangspunkt i samme univers og samme karakterer, men fungerer som uafhængige udvidelser af hinanden

'Ka' robotter skide?' får biografpremiere den 31. marts 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

De 5 jeg glæder mig mest til er flg.

20 minutter siden
Rahbek

VI har ventet spændt på efterfølgerne til både Avatar og Topgun. Nu hvor de har været længe ventet.

5 timer siden
CINEMANDRUP

1.Doctor Strange in the multiverse og madness - fordi Benedict Cumberbatch er eminent godt castet til denne rolle og leverer gang på gang i alt og

7 timer siden
Andreas

Det bliver spændende at se Scream. Den kan blive alt fra værste i serien (hvilket ikke siger så lidt) til en ny klassiker.

22 timer siden
castigo

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)
Nightmare Alley
The Batman

1 dag siden

Aktive debatter