Forsøgte første gang for 20 år siden: Nu skal J.J. Abrams stå bag ny Superman-film

Star Trek, Star Wars og nu verdens største superhelt
Batman V. Superman: Dawn of Justice
(© Batman V. Superman: Dawn of Justice / Warner Bros. )

Med J.J. Abrams i spidsen har Warner Bros. Pictures og DC Films planer om at lave et reboot af 'Superman' med den anerkendte journalist og forfatter Ta-Nehisi Coates som manuskriptforfatter.

Det er ikke første gang, J.J. Abrams forsøger at bringe nyt liv til det kappeklædte ikon. Han skrev for 20 år siden manuskriptet til et afbrudt projekt med titlen 'Superman: Flyby'.

Ifølge Shadow and Act, hvor nyheden først blev offentliggjort, skal filmen produceres af J.J. Abrams gennem hans produktionsselskab Bad Robot Productions, som tidligere har haft stor succes med genoplivningen af science fiction-universerne Star Wars og Star Trek. Der er endnu ingen historie eller skuespillere tilknyttet projektet.

Læs også: Henry Cavill vender tilbage i ny Superman-trilogi

Manuskriptet skal skrives af Ta-Nehisi Coates, der i 2015 gjorde sig bemærket som vinder af en National Book Award for Nonfiction med bestselleren ”Between the World and Me” om racisme i USA. Han har desuden tidligere bevæget sig i superheltenes verden, hvor han bl.a. har skrevet en række 'Captain America' og 'Black Panther'-tegneserier for Marvel.

Ta-Nehisi Coates og J.J. Abrams skal sammen forsøge at bringe nyt liv til Superman, der senest er set afbilledet af Henry Cavill, som siden Man of Steel fra 2013 har indtaget rollen i tre film, og snart kan ses i Zack Snyder’s Justice League, der får premiere på HBO Nordic den 18. marts.

Superman-filmen har ingen premieredato.