Fassbender rygtes til hovedrolle i Finchers nye lejemorder-film

Samarbejdet er desuden med manusforfatteren bag seriemorder-klassikeren 'Seven'
Billede
(© 20th Century Fox)

David Fincher kom i det forgange år ud med det biografiske drama Mank. Nu ser det så ud til, at instruktøren allerede er i gang med at planlægge sit næste projekt.

Ifølge Deadline er Fincher nemlig ved at udarbejde en filmatisering af Alex Nolent og Luc Jacamons tegneserie The Killer.

I tegneserien følger man en professionel og koldblodig lejemorder, der rammes af en psykologisk krise, da han forsøger at fjerne sig selv fra den amoralske verden, han ellers befinder sig i.

Kilder peger på, at Michael Fassbender er blevet udset til at spille hovedrollen i filmen, der således ville være det første samarbejde med Fincher. Intet er dog bekræftet på nuværende tidspunkt.

Det er dog sikkert, at udarbejdelsen af manuskriptet bliver af Andrew Kevin Walker - selv samme mand, der tidligere har stået for manuskriptet til Finchers seriemorder-klassikere Se7en.

Filmen kommer til at være i samarbejde med Netflix, der efter en kontraktforhandling kommer til at være Finchers arbejdsplads de næste fire år. Et samarbejde, der allerede har affødt serier som 'Mindhunter', 'House of Cards' og den overfor nævnte 'Mank'.  

Optagelserne til 'The Killer' er sat til at begynde til september 2021.