Cookie- og Privatlivspolitik
Bliver 'Spider-Man 3' den sidste Marvel-film med Tom Holland?

Bliver 'Spider-Man 3' den sidste Marvel-film med Tom Holland?

Kontraktudløb efter 'No Way Home'

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

For nyligt fik den tredje film i Spider-Man-trilogien officielt titlen Spider-Man: No Way Home efter et par dage, hvor filmens skuespillere havde joket med alternative titler såsom ’Phone Home’ og ’Home-Wrecker’.

Det bliver den sjette film, hvori Tom Holland optræder som den elskværdige Peter Parker, men det kan også blive den sidste.

I forbindelse med promoveringen af hans nye film Cherry, der er instrueret af Avengers: Endgame-instruktørerne Joe Russo og Anthony Russo, fortalte skuespilleren til Collider, at hans kontrakt med Marvel Studios udløber efter 'Spider-Man: No Way Home'.

Der har tidligere været uenigheder mellem Marvel Studios og Sony Picture Entertainment omkring de kontraktforhold, der bestemmer edderkoppemandens skæbne. Konflikten er midlertidigt blevet udredt, men nu står den altså igen på kontraktforhandlinger mellem den 24-årige skuespiller og cheferne hos Marvel.

Tom Holland understreger dog, at han glædeligt hopper i den ikoniske edderkoppe-dragt igen, hvis muligheden skulle byde sig. Your move, Marvel.

Spider-Man 3: No Way Home får premiere den 16. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

...der er givet på forhånd, men jeg håber da, at det spiller rigtig meget ind, at Tom Holland er den mest populære Spiderman nogensinde (det ER han da, er han ikke?) ! Både Sony og MCU burde tjene så gode penge på ham, at det ville være nærmest idiotisk at stoppe det samarbejde. Men vi må se...! Personligt tror jeg på, de beholder ham...! :-)

Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

Wayne

som bestemmer hans skæbne som Spiderman. MCU afgør herefter om de stadig skal samarbejde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

De 5 jeg glæder mig mest til er flg.

50 minutter siden
Rahbek

VI har ventet spændt på efterfølgerne til både Avatar og Topgun. Nu hvor de har været længe ventet.

5 timer siden
CINEMANDRUP

1.Doctor Strange in the multiverse og madness - fordi Benedict Cumberbatch er eminent godt castet til denne rolle og leverer gang på gang i alt og

8 timer siden
Andreas

Det bliver spændende at se Scream. Den kan blive alt fra værste i serien (hvilket ikke siger så lidt) til en ny klassiker.

23 timer siden
castigo

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)
Nightmare Alley
The Batman

1 dag siden

Aktive debatter