Bliver 'Spider-Man 3' den sidste Marvel-film med Tom Holland?

Kontraktudløb efter 'No Way Home'
Spiderman: Homecoming
(© Spiderman: Homecoming / Sony Pictures)

For nyligt fik den tredje film i Spider-Man-trilogien officielt titlen Spider-Man: No Way Home efter et par dage, hvor filmens skuespillere havde joket med alternative titler såsom ’Phone Home’ og ’Home-Wrecker’.

Det bliver den sjette film, hvori Tom Holland optræder som den elskværdige Peter Parker, men det kan også blive den sidste.

I forbindelse med promoveringen af hans nye film Cherry, der er instrueret af Avengers: Endgame-instruktørerne Joe Russo og Anthony Russo, fortalte skuespilleren til Collider, at hans kontrakt med Marvel Studios udløber efter 'Spider-Man: No Way Home'.

Der har tidligere været uenigheder mellem Marvel Studios og Sony Picture Entertainment omkring de kontraktforhold, der bestemmer edderkoppemandens skæbne. Konflikten er midlertidigt blevet udredt, men nu står den altså igen på kontraktforhandlinger mellem den 24-årige skuespiller og cheferne hos Marvel.

Tom Holland understreger dog, at han glædeligt hopper i den ikoniske edderkoppe-dragt igen, hvis muligheden skulle byde sig. Your move, Marvel.

Spider-Man 3: No Way Home får premiere den 16. december.