Cookie- og Privatlivspolitik
Biograferne i Los Angeles genåbner - og Christopher Nolan er blandt de første gæster

Biograferne i Los Angeles genåbner - og Christopher Nolan er blandt de første gæster

Åbningen kan betyde flere storfilm i de danske biografer

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Mens biograferne i Danmark fortsat er lukkede, så er branchen ved at genåbne i USA.

I forrige måned slog biograferne i New York dørene op for gæster, og nu følger Los Angeles, Hollywoods hjemby, trop.

Først i køen til billetsalget hos AMC-Biografen i Burbank stod mesterinstruktøren Christopher Nolan.

Selvfølgelig, fristes man næsten til at sige. Filmskaberen har nemlig været en af de største fortalere og en fast støtte for biograferne siden corona-pandemiens fremmarch, der betød en nedlukning af biograferne i 2020.

Vi har tidligere delt Nolans kærlighedsbrev til biografen, skrevet om hans nødråb om at redde biograferne sammen med bl.a. Susanne Bier og så var der naturligvis Tenet, som instruktøren insisterede på skulle op på det store lærred i sensommeren sidste år.

LÆS OGSÅ: Burde biograferne have været åbnet i denne runde?

Forhåbentlig vil flere publikummer følge i hælene på Nolan og besøge de amerikanske biografer. Genåbningen af landets to største biografmarkeder (New York & Los Angeles) er et vendepunkt i branchens vej tilbage efter et turbulent år, hvor adskillige titler er blevet udsat.

Den nye åbning kan betyde at flere af distributørerne i USA nu kan øjne en chance for igen at få deres film op på det hvide lærred, hvor de hører til. Og dermed også sikre os flere danske biografpremiere på store amerikanske titler!

Det er NBC News, som fangede Nolans biografbesøg på video. Den filmglade instruktør var inde og se Judas and the Black Messiah, der forleden modtog 6 Oscar-nomineringer, forlyder det fra en journalist fra Reuters.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.