Alexander Skarsgård river struben ud på sin modstander i ny brutal vikingefilm

Manden bag 'The Lighthouse' har samlet nogle af Hollywoods helt store navne i 'The Northman'
The Legend of Tarzan (Warner Bros.)
(© The Legend of Tarzan (Warner Bros.))

Det er en vild rollebesætning, filmskaberen Robert Eggers har samlet til vikingefilmen The Northman. Lad os ridse bare nogle af dem op:

Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe, Alexander Skarsgård, Gustav Lindh og ikke mindst vores helt egen Claes Bang samt Björk. Imponerende!

Netop svenske Alexander Skarsgård indtager rollen som den nordiske prins Amleth, der i vikingetiden på Island tager på en brutal rejse for at hævne sin far, der er blevet myrdet.

Ralph Ineson, der også er en del af filmens store cast, har i et nyligt interview med NME udtalt sig begejstret om 'The Northman' efter at have set bidder fra filmen, der bl.a. indeholder enorme kampscener:

- [Der er] en scene, hvor han (Skarsgård) tæsker en mand i kamp, bøjer sig ned og river struben ud på ham med tænderne, skriger mod guderne, og han har sin skjorte af (…). Han har fået sig selv til at ligne et slags monster til rollen, hans dedikation er utrolig.

Robert Eggers spillefilmsdebuterede med heksegyset The Witch i 2015 med bl.a. også Anya Taylor-Joy. Den fulgte han op med den sort/hvide The Lighthouse i 2019 med Robert Pattinson og Willem Dafoe som to fordrukne søulke.

Der er endnu ingen premieredato på 'The Northman'