Cookie- og Privatlivspolitik
5 Harry Potter-fortællinger vi virkelig gerne vil se

5 Harry Potter-fortællinger vi virkelig gerne vil se

Vores bud på det magiske univers' kommende projekter

Stem op!
83
Stem ned!
0
(reset)

WarnerMedias administrerende direktør Jason Kilar gav i sidste uge udtryk for, at de kan være på vej med flere spinoff-projekter af Harry Potter-universet.

Det vides endnu ikke, hvordan en potentiel ekspansion af det populære eventyrunivers kan se ud, men vi kan næsten ikke vente!

Her er vores fem bud på hvilke dele af det magiske univers, der potentielt kunne blive efterfølgere eller spinoff-fortællinger:

5. 'Harry Potter og det forbandede barn'


Det oplagte valg for WarnerMedia peger i retning af en filmatisering af Jack Thorne-teaterstykket ’Harry Potter and the Cursed Child’ fra 2016.

Ifølge The Hollywood Reporter har der angiveligt allerede været snak om et sådant projekt med udgangspunkt i teaterstykkets originale historie, der er udarbejdet af Thorne, John Tiffany og J.K. Rowling.

Historien finder sted 19 år efter begivenhederne i Harry Potter og Dødsregalierne - del 2, hvor man følger en voksen Harry Potter - der nu er ansat i Ministeriet for Magi - og sønnen Albus Severus Potter.

Albus Severus skal netop begynde på Hogwarts og her begynder et venskab med Harrys tidligere fjende Draco Malfoys søn.

4. Hogwarts oprindelse


Okay, flere af budene på denne liste omhandler magikerskolen Hogwarts, men det er der altså god grund til!

Hogwarts er et helt unikt sted, hvor vores muggler-verden er glemt og magien står forrest. Slottet er fyldt med hemmeligheder og hvert af dets spøgelser har sin egen fascinerende historie.

Skolen blev grundlagt af fire magtfulde hekse og troldmænd, som bl.a. havde meget forskellige idéer om hvem, der skulle have lov at lære magi.

Hvordan starter man en så spektakulær skole, gemmer slottet på endnu flere hemmeligheder og hvordan var Godric Gryffindor, Helga Hufflepuff, Rowena Ravenclaw og Salazar Slytherin? Det vil vi gerne se!

3. Den originale Fønixorden


Harry, Ron og Hermione bliver i den femte film introduceret til Fønixordenen, der blev grundlagt af Albus Dumbledore under Voldemorts første storhedstid i den første troldmandskrig.

Den originale Fønixorden inkluderede både Harry og Neville Longbottoms forældre, Skrækøje Dunder, Snape, Hagrid og flere andre karakterer, vi allerede kender til, som kæmpede bravt mod Voldemort og hans dødsgardister.

Denne gruppes mægtige bedrifter kunne blive rigtig spændende både som film eller som serie!

2. Ilvermorny, Durmstrang og Beauxbaton


Det magiske Harry Potter-univers er meget større end bare de britiske hekse og troldmænd på Hogwarts, og vi kunne godt tænke os at få et større indblik i skolelivet på en af de andre hekse- og troldmandsskoler.

Til trekampsturneringen i Harry Potter og Flammernes Pokal mødte fans et udpluk af de studerende fra Durmstrang instituttet i Nordeuropa og Beauxbatons Magiakademi i Frankrig, der tydeligvis har en meget anderledes skolegang fra Hogwarts-slænget.

J.K. Rowling introducerede herudover den amerikanske hekse- og troldmandsskole Ilvermorny på hjemmesiden Pottermore.com. Forfatteren har herudover fortalt om andre magikerskoler rundt omkring i hele verden.

Vi kunne virkelig godt tænke os at se en serie om en flok helt nye magiske skoleelever på en af disse skoler, hvor både teenagedrama og magi kunne få lov at fylde.

1. Ormehale, Hugtand, Køter og Krone


Der er ingen anden Harry Potter-fortælling vi hellere vil se end historien om ballademagerne bag Røverkortet.

Ormehalte, Hugtand, Køter og Krone er dæknavnene for Peter Pettigrew, Remus Lupus, Sirius Black og James Potter, der var bedste venner i deres år på Hogwarts før Pettigrew afslørende James og Lily Potters lokation til Voldemort.

Udover vennegruppen ville en fortælling på dette tidspunkt også kunne inkludere en ung Severus Snape og Lily Potter.

Fortællingen om drengenes unge år på Hogwarts ville både kunne give os en forhistorie for allerede velkendte karakterer, mens vi endelig også ville få mulighed for at lære Harrys forældre bedre at kende.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Lige nu tror jeg at deres fokus er at få Fantastiske Skabninger på ret køl, men netop måske også derfor ønsker de at komme ud med noget andet. En serie tror jeg at HBO Max er stærkt interesseret i efter inspiration af Marvel Studios’ MCU serier på Disney+. Og Det Forbandede Barn kommer helt sikkert også en dag når skuespillernes alder passer, sikkert en film i to dele.

Joshua

Udover Fantastic Beasts, så tror jeg WB holder sig fra Harry Potter Universet et stykke tid. Tror at al det ligegyldige pis om transerne og deres angreb på Rowling gør at de holder fingrene væk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

6 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

19 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden