Spilletiden på 'Black Widow' er blevet afsløret

Over to timers Marvel-underholdning
Black Widow
(© Marvel Studios)

Marvel-filmen Black Widow’s spilletid er blevet afsløret – og det bliver den længste film i universet de seneste tre år, hvis man ikke medregner de episke Avengers-film. 

Produktsiden for ’Black Widow’ på Disneys hjemmeside viste at filmen vil vare 2 timer og 13 minutter (133 minutter). En detalje, der efterfølgende blev fjernet, men sidenhen bekræftet på IMDb.com.

Det Scarlett Johansson-anførte stand alone-eventyrs længde er godt i tråd med de andre film i MCU, men bliver lige en anelse længere end de tre seneste: Ant-man and the Wasp (118 minutter), Captain Marvel (124 minutter) og Spider-Man: Far From Home (129 minutter).

Filmen, der også har Marvel-debutanterne Florence Pugh, Rachel Weisz og David Harbour på rollelisten, skulle have kickstartet Marvels Fase 4 allerede i 2020. Men grundet corona-pandemien er filmen af flere omgange blevet udskudt, men forhåbentligt holder den dens nuværende premieredato den 6. maj 2021.

Læs også: Her er de 11 Marvel-film der venter i Fase 4

Rygterne går dog stadig på at Disney overvejer at lægger den direkte på streaming, men vi håber stadig på, at vi får lov til at nyde alle 133 minutter i biografernes mørke.

Selvom film-delen af Fase 4 ikke er kommet fra land endnu. Så har Disney fået startet Fase 4 på streaming med den første MCU-serie WandaVision, som vi følger med i på StreamingGuide.

Black Widow får premiere den 6. maj.