Cookie- og Privatlivspolitik
Oscars 2021 bliver - selvfølgelig - som du aldrig har set før

Oscars 2021 bliver - selvfølgelig - som du aldrig har set før

Ændringer af Hollywoods største filmfest

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Årets Oscar-show, hvor danske Druk har en ret god chance for at blive nomineret for Bedste ikke-engelsksprogede film, bliver - grundet Corona - som ingen af de 92 foregående filmfester.

Det Amerikanske Filmakademi, der står bag Oscar-uddelingen, har nemlig meddelt, at showet bliver live-streamet fra flere forskellige steder og altså ikke kun fra Dolby Theatre i Los Angeles.

Hvorfra showet derudover vil blive optaget, vides ikke, men mon ikke der vil være præsentationer fra New York og andre prominente steder i USA. Og forhåbentlig en jubelscene fra København oveni hatten.

- I det her unikke år, der har krævet så meget af så mange, er Akademiet fast besluttet på at præsentere et Oscar-show som intet andet, mens vi prioriterer folkesundheden og sikkerhed for alle involverede, skriver en talsperson i pressemeddelelsen.

HFPA, der står bag lillesøster-uddelingen Golden Globes, har allerede meldt samme fragmenterede livestreaming ud, mens værterne her er afsløret. Komikerne Amy Poehler og Tina Fey skal styre slagets gang og give seerne en underholdende oplevelse, mens priserne uddeles.

Læs også: Golden Globe-nomineringerne 2021.

Oscar-showet finder sted den 25. april. Golden Globes uddeles den 1. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Seps <3

Jeg håber sådan på at i får lov til at åbne op snarest muligt..
Og så krydser jeg alt hvad jeg har for at i, på trods af det hele, stadig laver et Oscar's live arrangement i år <3 det er en stor dag på året for mig og mange andre filmelskere, og det er bare ekstra særlig når den kan fejres i biograf mørket.
Hvis det er et problem med alle mennesker for tæt pakket i én stor sal, så kunne man jo sætte flere sale til rådighed og sætte folk med lidt afstand og stadig gøre det hele muligt og sikkert <3 jeg håber..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis et filmunivers skal skabes, så kræver det vel, at film 1 klarer sig rigtig godt?

9 timer siden
Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

1 dag siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

1 dag siden
Mortenuser/631173
Mortenuser/631173

At en abe skal spille Robbie, er da helt klart en reference til hans "Me and my monkey" sang, som han jo har skrevet om sig selv og sit forhold til

2 dage siden
Wayne

som bestemmer hans skæbne som Spiderman. MCU afgør herefter om de stadig skal samarbejde.

3 dage siden

Aktive debatter