Cookie- og Privatlivspolitik
DC-superhelten Blue Beetle får sin egen solofilm

DC-superhelten Blue Beetle får sin egen solofilm

Latinohelt er på vej til det store lærred

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

DC er for alvor ved at opruste til deres kamp med Marvel om publikums gunst.

Forleden kunne vi skrive, at tegneseriegiganten har fundet deres nye Supergirl til den kommende The Flash, og nu er de så klar til at introducere en helt ny superhelt til deres filmunivers. Blue Beetle. Det skriver The Wrap.

Blue Beetle er ikke en ny superhelte i tegneserieverdenen, der har han faktisk eksisteret siden 1939 og haft tre forskellige inkarnationer. Den nye film vil bruge hans seneste persona, den mexicanske dreng Jamie Reyes, der blev introduceret i 2006.

Reyes' superheltekræfter kommer fra en mystisk skarabæ, som har smeltet sig til drengens rygrad, og via dét giver ham et blåt bille-lignende skjold med våben og vinger.

Forestil dig Iron Man møder Spider-Man møder Venom.

'Blue Beetle' vil være Warner Bros. første superheltefilm med en Latinx i hovedrollen. Skuespilleren er dog endnu ikke fundet.

Instruktøren bag bliver Angel Manuel Moto, der debuterede med filmen 'La Granja' (The Farm) i 2015 om livet i hans hjemsted i Puerto Rico. Hans seneste film "Twelve" om en motocross-bande vandt en pris til filmfestivalen Sundance. 

Gareth Dunnet-Alcocer, der har skrevet den roste Miss Bala, forfatter manuskriptet til 'Blue Beetle', som forventes at starte optagelser til efteråret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.